Şimdi Ara

Çok garip durum işin içinden çıkammıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 3 lü avantaj olan net+tivibu alo 100 paketi var netim 20mbs hipernet sınırsız ama sorunum çok değişik net hızım sitelerde 18mbs civarlarında oynuyor ping te 10-20 arası fakat ben indirme yaparken hızım 1.7 1.8 oluyor pat 0 oluyor sonra tekrar yükseliyor kopma felan olmuyor ışık sabit video izlerken takılma yok siteler seri açılıyor normalde ama indirme yaparken net duruyor hiç biryeere giremiyorum anca indirme kesince normale dönüyor hatta kopma yok modem ttnet air5650

Orijinalden alıntı: ekomeko

Modem değerleriniz nasıl ?

gelen giden
    DSL Hızı(Kb/s): 24576 2046
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 140184 54199
    SNR Sınırı (dB): 38.9 33.8
    Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
    Güç (dB): 14.5 7.6

torrentte sıkıntı yok ama normal indirme yapınca sıkıntı sorun hala devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tivibu için çanak gerek yok modem getiriyolar onunla bağlıyolar download yaparken 0 düşmesi normal o an indirdiğin site güncelleme yapılıyorsa kopup gelebilir onun dışında sitede sorun yoksa veya yurtdışı çıkısı sorunluysa ozaman port değişikliği gereke bilir
    || MSI GAMİNG M5 || Intel® Core™ i7-6700K 4.0GHz || Kingston HyperX Fury Black 16GB 2666MHz DDR4 || AMD 7990 6GB 384 BİT || ZALMAN Z3 PLUS ||Zalman Psu 600W 80Plus Bronze || WD 2 TB SATA 3 64 MB 7200 Rpm || Samsung Evo 250GB || BENQ 1MS/144MHZ 24" LED || Rampage Gaming Keyboard || Rampage Mouse Pad || Rampage SN-R3| Rampage SGM-X7 Mouse || Logitech F710 Wireless Gamepad ||Logitech Driving Force GT ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

tivibu için çanak gerek yok modem getiriyolar onunla bağlıyolar download yaparken 0 düşmesi normal o an indirdiğin site güncelleme yapılıyorsa kopup gelebilir onun dışında sitede sorun yoksa veya yurtdışı çıkısı sorunluysa ozaman port değişikliği gereke bilir

önceden böyle bir şey yoktu normal adsl kulandığımda stabil indiriyordu hipernet olunca bu sıkıntı var her sitede böyle film siteleri youtube indirme siteleri hız testi yapıyorum takılamdan 20mps görüyor
    || MSI GAMİNG M5 || Intel® Core™ i7-6700K 4.0GHz || Kingston HyperX Fury Black 16GB 2666MHz DDR4 || AMD 7990 6GB 384 BİT || ZALMAN Z3 PLUS ||Zalman Psu 600W 80Plus Bronze || WD 2 TB SATA 3 64 MB 7200 Rpm || Samsung Evo 250GB || BENQ 1MS/144MHZ 24" LED || Rampage Gaming Keyboard || Rampage Mouse Pad || Rampage SN-R3| Rampage SGM-X7 Mouse || Logitech F710 Wireless Gamepad ||Logitech Driving Force GT ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.