Şimdi Ara

Çok fazla ücretli dizi/film platformu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birden fazla platforma üye olan kaç kişi var bilmiyorum ama ben olamam arkadaş maddi durumum el vermez.

Bu yüzden kaçak izliyorum.

Bence bu platformlar birleşse daha iyi olur. Örneğin Türkiye için Netflix,Amazon,blutv,exxen vs birleşti aylık 20 lira oldu.

Bu ay aboneliklerden kaç para geldi? 10000 TL diyelim.

Hangi şirketin filmleri/dizileri kaç defa izlenmiş? Örneğin Netflix yapımları 400,Amazon yapımları 200,blutv ve exxen yapımları 200'er kez izlenmiş olsun.

Ay sonunda Netflix e 4000,Amazon 2000,exxen ve bluda 2000 tl alıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E zaten dediğin şekle yakın bi şekilde işliyor sistem 10000 den örnek vermişsin netflix 4000 Amazon 2000 blue tv ve exxene 2000
    Şeklinde hangi platformu isterse gidip ona üye oluyorlar parası ona gidiyor
  • Apple TV+, ABD'de dediğinin tam karşılığı olmasada benzer bir hizmet sunuyor.

Mesela bu uygulamaların hepsini indirmek zorunda kalmıyorsun, HBO Max, Disney+, Hulu gibi platformların içeriklerini Apple TV+ üzerinden izliyorsun.

Dediğine örnek olarakta mesela en son Showtime ve bir platformun daha içeriklerini tek paket gibi uygun bir fiyata abone yapıyorlardı.

Ama genelde böyle şeyler hep ABD'de oluyor yani Apple TV+, Avrupa piyasasına da girdi ancak orada böyle bir hizmet sunmuyor diye biliyorum.
  • Ne kadar fazla platform o kadar iyi. Sonuçta sana giren çıkan yok tek bir firmanın elinde olsa daha mı iyi ? En azından dizibox var, neyse ben çay koyim
  • İp tv diye birşey var arkadaşlar, legal değil ama bir çok platform hatta lig maçlarına kadar çoğu şey dahil yıllık 150-250 tl arası.
  • Prime ve netflix var memnunum baskads uye olacak platform yok zaten
  • MgLadius kullanıcısına yanıt

Öyle değil işte. Türkiye için konuşursak herkes netflix'i tercih ediyor. Adam başka platformda birşey izlemek istiyor ama para vermek istemiyor illegal izliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beleşe izliyoruz daha neden dert yanacağız?
  • çok olması daha iyi değil mi? plaform sahipleri genelde kendi görüşüne yakın dizi/filmleri ekliyor. bu yüzden hangi görüş hoşunuza gidiyorsa onu izleyebiliyorsunuz. mesela ben amazon prime video kullanıyorum. yabancı dizileri ingilizce dublajlı ve altyazılı izleyip dilimi geliştiriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.