Şimdi Ara

Çok fazla sigara içiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama öyle böyle değil birbiri ardına yakıyorum nerdeyse durduramıyorum kendimi paket bitince duruyorum 2-3-4-5 kaç saat olursa hiç istemiyor canım ekmek almaya, bakkala çıktığımda bi paket daha alıp yine aynı tempo devam ediyor kafayı yedim 2-3 hafta içmeden durmuştum bi kere zorunluluktan böyle bağımlı gibi sigara sigara diye dolaşmadım ama ilk fırsatta alıp içtim genelde böyle oluyor ilk fırsatta alıp tekrar içiyorum, ne yapayım?

• up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezzgincii

Ama öyle böyle değil birbiri ardına yakıyorum nerdeyse durduramıyorum kendimi paket bitince duruyorum 2-3-4-5 kaç saat olursa hiç istemiyor canım ekmek almaya, bakkala çıktığımda bi paket daha alıp yine aynı tempo devam ediyor kafayı yedim 2-3 hafta içmeden durmuştum bi kere zorunluluktan böyle bağımlı gibi sigara sigara diye dolaşmadım ama ilk fırsatta alıp içtim genelde böyle oluyor ilk fırsatta alıp tekrar içiyorum, ne yapayım?

resmen kendimi gördüm
  • Helva yap ailene yük olma. Ha bu arada benimki fıstıklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azalt kafandan atmaya calış icmeye cekindigi ortamlarda bulun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok içerim ama en fazla 3 tane ard arda içerim sen uçmuşsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yüzden paket almıyorum :D

4 yıldır sigara içiyorum içki içtiğim zamanlar hariç günde 1 veya 2 daldan fazla içmedim
    az içmek için filitreyi kopar öyle iç
    o ağır iğrenç dumanı filitresiz çekince içme isteğin biraz daha azalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilo alma, sivilce çıkması vb. gibi sorunların yoksa çekirdek çitle.
  • içmeye çekindiğim ortam kalmadı nerdeyse zaten üniye gidiyorum orda rahatlık batıcak gibi

öyle sayılır işte bi paketi bi oturuşta bitirmiyorum ama 3 tane falan ardarda sonra 5-10 dk mola sonra yine devam bende

filtre koparma fikri iyiymiş bak deneyeyim bunu.
  • McScriptS kullanıcısına yanıt
    1.78 boy 85-86 kiloyum şu an zaten vermek için uğraşıyorum ama kesiliyorum bir müddet sonra spor yapınca çekirdek olmaz yani
  • tütüne başla
  • Geber dememiz mi gerekiyor kötü bir şey biliyorsun içiyorsun yasin 10 değilse bırakırsın hersey sende baslar sende biter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.