Şimdi Ara

Çok fazla bilinmeyen Hero ve Villainleri tanıyoruz (Bizarro, Amazo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizarro

Çizgi romanlardan

DC'nin kendi oyunu olan DC Universe Online'dan.

Kimdir?
    Bu arkadaşımızı Lex Luthor, Superman'e karşı yaratmıştır.Malum kendisi insan olduğu için süper birisine ihtiyaç duymuştur.Superman'in kanını yani DNA'sını kullanarak yaratmıştır Bizarro'yu.Bizarro ise Superman'in tam tersi özellikler gösterir.Örneği Superman gözünden ışın çıkarırken (Heat Vision) Bizarro gözünden buza dönüştürücü ışın çıkarır.Superman ağzıyla rüzgar ferahlığı etkisi üflerken, Bizarro lav püskürtür Çok güçlü villainlerdendir.Fakat en büyük sorunu düşünceleridir.Bazen olaya çok farklı bakar ve heroların yanında olur.Bazen ise heroların korkulu kabusu olur.

Amazo

Profesör Ivo'nun yarattığı süper androiddir.Kendini aşmıştır.Kafasına koyarsa alayına gider amacı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 9 Ocak 2014; 18:40:25 >

• ibretlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun

ibretlik

Hayırdır? Kötü olan tarafını bulduysan söyle.Bizarro'yu bilmeyen ama Marvel veya DC fanı olan, yada benim gibi 2'sinide seven birçok insan var.Bu mesajı atmandaki amaç ne gerçekten anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 4 Ocak 2014; 15:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

ibretlik

Hayırdır? Kötü olan tarafını bulduysan söyle.Bizarro'yu bilmeyen ama Marvel veya DC fanı olan, yada benim gibi 2'sinide seven birçok insan var.Bu mesajı atmandaki amaç ne gerçekten anlamadım.

bizaroyu diyorum spiderman'deki siyah örümcek gibi ya da ben 10 deki gibi karakterin zıddı çok değişikmiş

• quote:

quote:

quote:

ibretlik

bizaroyu diyorum spiderman'deki siyah örümcek gibi ya da ben 10 deki gibi karakterin zıddı çok değişikmiş

Sen ibretliği Bizarro'ya mı yazdın.Yoksa üstte çıkıştığım üzere bana mı? Eğer bilmiyorsan saolasın.Bilipte iğneleyici mesajın ardından böyle birşey yazıyorsan birşey diyemem zaten bro.Bilmeyenin çok olduğu kesin.

• Super androidimiz Amazo'da geldi
  • ORaya tüm GLyi yazman lazım Kimse GL evrenini bile bilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

ORaya tüm GLyi yazman lazım Kimse GL evrenini bile bilmiyor

Yavaş yavaş bro. Öyle çok ayrıntılı tanıtım yapmıyıcaz tabi.Genel anlamda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

ORaya tüm GLyi yazman lazım Kimse GL evrenini bile bilmiyor

Yavaş yavaş bro. Öyle çok ayrıntılı tanıtım yapmıyıcaz tabi.Genel anlamda

Yaz oraya bir Nekron birde VOlthoom.Nekron DCnin Azraili.VOlthoom DCnin presence benzer yaratma ve yok etme gücü olan presence en benzer karakteri.

• SenJi kullanıcısına yanıt
    Böyle yazacağına diyorum.Üstte benim hazırladığım gibi birşey hazırlayıp bana pm olarak atsanda, bende en üste SenJi'nin katkılarıyla diyerekten eklesem? Bu arada Noel Event'inde Hal reyizin gönderdiği mekanda LarFleeze'e karşı savaşıyoruz.Hal genelde karışmıyor olaylara.Ama karışınca tam karışıyor Bu arada Lantern evreni ne geniş la.Oyunda kırmızı, turuncu, yeşil, sarı lanternlar var.Oha Bu Lar'da turunculardan

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.