Şimdi Ara

çok eski bir motor yarışı oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar inşallah bileniniz vardır..çok çok eski bir motor yarışı oyunu vardı adını tam olarak hatırlamıyorum ama .... dash tarzı bir adı olması lazımdı başını bir türlü hatırlayamıyorum oyunda peninsula diye bir yarış haritası vardı yarışa girerken klozet resmi fln çıkıyordu bu oyunu bilen varmı zaten mbsi çok düşük bir oyundu

• yokmu hiç oynayan hatırlayan
  • RoadRash'den bahsediyor olmalısın. Harika bir oyundu, nedense devamını yapmadılar yeni sistemler için. Oyunun atmosferi ve oynanışı grafiklerinden öne çıkar diye mi korktular, nedir?
  • evet kardeş oyun doğru gerçekten çok çok güzel oyundu bende anlamadım neden devamı yok.:(
  • ROADRASH
  • şu roadrash dediğiniz oyun yarışırken rakiplere vurabildiğimiz oyun mu?
  • Ta kendisi. Ama ben en çok yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara tekme atmayı seviyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben bu oyunu ılk defa duydum
  • Süper oyundu ya yıl 1996
    teyzelere beyzbol sopası ile vururduk
  • evet oyun road rash bende pc yi ilk aldığımda demosu vardı sene 99. demorash dı oda
  • evet benimde ilk oynadığım oyunların başında geliyordu ilk kez demosunu oynamıştıum demosundaki müzikler inanılmazdı fakat şimdi indirdiğimde müzikler yok o biraz canımı sıktı açıkçası
  • RoadRash'i bilen O'Railey denen trafik polisinide bilir. Hatta virajı alamadınmı motor altından gider. En güzeli milleti yoldan fırlatmaktır. Birde edit yapıyım demosu burada : RoadRash Demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o29ur -- 16 Mayıs 2007; 17:35:05 >

•  çok eski bir motor yarışı oyunu
  • polisi döve döve elinden copunu almak acaip zevkliydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.