Şimdi Ara

Çok enteresan bir internet sorusu (www'suz bağlanamıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle başlıkta belirttiğim gibi ama her siteye değil, kendi bloğuma. konuyu nereye açacağımı da bilemedim pek uygun bi yer yok, burayı seçtim o yüzden, bilen bir moderatör taşıyabilir :)

    sorun şu ki, kendi bloğuma başında www olmadan erişemiyorum, ne kendi bilgisayarımdan ne de evdeki diğer bilgisayarlardan. ama arkadaşlarım erişiyor, domain sağlayıcıyla konuştum(godaddy) onlar hiçbir sıkıntı yok, her tarayıcı, her türlü erişiyor diyor, ayrıca ben de telefonumdan erişebiliyorum, proxy kullanarak da erişebiliyorum. ama hiçbir tarayıcıyla normal bir şekilde erişemiyorum. bilgisayara yapabileceğim her şeyi yaptım format dışında ki bence anlamı yok evdeki diğer bilgisayarlarda açılmaması da garip. modemi resetledim, cacheleri temizledim, bilgisayardaki tüm gereksiz dosyaları ccleaner ve advancedsystemcare ile temizledim, registry'yi bile onardım, modemi tekrar tekrar resetledim, bilgisayarı kapatıp kapatıp açtım :) ama hiçbir şey değişmiyor. hosts dosyama da hiç ellememiştim ayrıca onu da belirteyim.internet sağlayıcıyla bile görüştüm, kardeşim siz çerez merez tutuyo musunuz var mı öyle bi şey varsa silin diye, yok www'yla erişebiliyorsanız sorun yok demektir ve öyle bir şey tutmuyoruz dediler. sorun ne olabilir ? yani derdim açılmaması değil artık duruma kafayı taktım nolur biri yardımcı olsun aşırı panikledim :)







  • Ne zamandan beri ve siz bloga veya bilgisayarlarınıza ne yaptıktan beri açılmıyor bahsettiğiniz şekilde?
  • domaini alıp da blogger'da ve domainde gerekli ayarları yaptıktan sonra. yani hiç giremedim www olmadan :)
  • Kullandığınız DNS'ler nedir, değiştirip de denemeyi denediniz mi?
    Şöyle, www alan adı için sadece bir takma ad. Panel ayarlarınızdan bunu silebilir ya da değiştirebilirsiniz vs.
    DNS sunucuları güncellenirken bu tür alias yani takma ad bilgilerini de alıyor ve buna göre kullanıcılara yönlendirme yapıyorlar. Ancak sizin kullandığınız DNS henüz güncellenmemiş olabilir tam olarak, bundan dolayı da bu DNS'i kullananlarda site görüntülenemiyor olabilir.
  • Evet dns'i değiştirdim, değişik dns'lerle veya otomatik atananlarla da denedim. Sonuç değişmedi. Fakat VPN kullanarak ben de ulaşabiliyorum. Veya telefonumun internetinden. Ama neden bilgisayarımdan direk ulaşamadığım konusunda hiçbir fikrim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.