Şimdi Ara

Çok duygusalım ve bir derdim var.(çok üzülüyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,Abim üniversite dolayısıyla başka bir ile gitti aslında ilk senesi değil ama bu sene daha bir üzüldüm gerçekten gözlerimden yaslar geliyor 3-4 ay sonra gelicek.Aklıma hep bu yarıyıl tatilinde,PC oynadığımız,eğlendiğimiz anlar geliyor ve üzülüyorum hemde çok.Okullarda başlıyor okuldaki arkadaşlarımı hic sevmiyorum bazen ağlıyorum yatağa yattığımd.Allaha dua ediyorum lütfen okul hayatımı bir an önce bitireyim diye.Hep arkadaşlardan dolayı.Ağlıyorum onlar yüzünden onların bunu yapmaya ne hakkı var be.

Uzun oldu ama lütfen okuyun yardım edin bana çok mutsuzum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapıyorlar sana?

• Bende fiziksel değil ama içimden Ağlıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc oynadığımız zamanlardan sonrasını okumadım

• Şunu söyleyen biri için konuşucam Bana bi söz söyledi beni perişan etti... Burda önemli olan karşıda ki kişiler veya edilen söz değil bunu söyleyen kişinin bir sözle perişan olucak kadar yıkık bir benliğinin olması.

• Ben de çok duygusal biriyim. Bazı şeyler çok üzüyor beni. Ama elimden pek bir şey gelmiyor. Gerçi yoldan kime çevirip sorsan herkesin derdi var. Dertsiz tasasız mutlu bir hayat geçiriyorum diyen insan azdır. Herkes dertli be hocam tek sen değil. Gece uyuyamıyorum ben bazen ama dediğim gibi yapacak pek bir şey yok benim durumumda
  • Çok dertliymişsin bilader omurilik felçlisin de sanki sabah aksam tak yapıyorsun

Yok bu insanları anlayamıyorum ben ilginçsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polydos kullanıcısına yanıt
    7 erkek var sınıfta ve 5 erkek bir grup oluşturmuş birbirleriyle takiliyorlar.bende diğer asosyal arkadasla.onlarla takılmak istemiyorum çünkü kızların peşinden ayrılmayan,kendilerini üstün gören tipler takılmak istemiyorum onlarla.Bi bizim sınıf böyle ona çok üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaldırmaKuvveti -- 9 Şubat 2015; 2:36:36 >
  • Çok duygusalsın aynı benim gibi.kendini hep motive etmeye bakacaksın. Boşver hoşlanmiyorsan o arkadaşına ihtiyacın yok. Başka insanlarla muhabbete gir , gül, eğlen. Ayrıca abinin gittiğine sevincegine üzülüyorsun ne güzel üniversite kazanmış bence bu çok gurur verici bir şey sonuçta Allah korusun ölmedi ya 3_ 4 ay sonra geri gelecek yine böyle güzel günler hep sizi bulacak sadece sabir etmelisin. Sabrin sonu selamet her zaman. Üzülme zamanın her dk çok değerli bir daha geri gelmeyecek gençlik,okul çağı insanin en güzel zamanlarıdır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: KaldırmaKuvveti

Arkadaşlar,Abim üniversite dolayısıyla başka bir ile gitti aslında ilk senesi değil ama bu sene daha bir üzüldüm gerçekten gözlerimden yaslar geliyor 3-4 ay sonra gelicek.Aklıma hep bu yarıyıl tatilinde,PC oynadığımız,eğlendiğimiz anlar geliyor ve üzülüyorum hemde çok.Okullarda başlıyor okuldaki arkadaşlarımı hic sevmiyorum bazen ağlıyorum yatağa yattığımd.Allaha dua ediyorum lütfen okul hayatımı bir an önce bitireyim diye.Hep arkadaşlardan dolayı.Ağlıyorum onlar yüzünden onların bunu yapmaya ne hakkı var be.

Uzun oldu ama lütfen okuyun yardım edin bana çok mutsuzum.

Böyledeme zamaninda amcam yurt disina gitti bende sevmezdim okulu arkadaslari falan ama suan mumla ariyorum o gunleri ne kadar rahatmisim.. Duygusalliga gelince bende duygusaldim suan 0 aglasam ses cikmaz yaş akar ifadem değişmez. Yakinda sende boyle olacaksin vaktini iyi degerlendir ..

• Rehber hocana aç kendini sana en iyi yardımcı olabilecek kişi o

• Önemli olan çok arkadaş değil kaliteli arkadaş öncelikle bunu unutma 5 kişilik grup karaktersizse arkadaşlık kurmaman çok iyi olmuş.

• Hocam aynı benim gibisiniz. Sınıfımda 8-9 erkek var, hepsi karı kız peşinde ben bazen tek takılıyorum da yine aralarından biri düzgün en azından onunla muhattap oluyorum. Çok dayılananlar falan var, istesem paylarını veririm ama geleceğimi etkilemesinden korkuyorum malum okul disiplinli. Sabrımı taşırıyorlar, sınıftan çıkmıyorum, öyle kızlarla takılmıyorum sevgilim var çünkü bir kızla dahi konuşmuyorum. Düşe kalka ilerliyoruz işte... Sevmiyorum okulumu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.