Şimdi Ara

Çok Doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    herkese tekrardan merhabalar, bana en çok sorulan sorulardan biri olduğu için tyt türkçe ve paragraf hakkında konuşmak istedim. aslında başarı sağlayamadım kısımlardan biri olmasına rağmen bu konu hakkındaki görüşlerimi bildirmek istedim. çünkü önemli olan tyt türkçe ya da paragraf başarınız değil, genelde elde ettiğiniz başarı sizin sonucunuzu belirleyecek olandır. aynı zamanda benim gibi bu sorununu çözemeyenler de bunu dünyanın sonu olarak görmemeli ve umutlarını kaybetmemeli... umarım faydalı olmuştur. hepinize başarılar. yks, türkçe, tyt türkçe, başarı sırrı, başarı getiren rutinim, yks vlog, motivasyon, derece, derece öğrencisi, derece rutinim, ders çalışma rutinim, yks 2021, yks2022, sınav, koçluk, üniversite, yks günlüğüm, tyt-ayt, nasıl çalışılır, nasıl derece yapılır, tyt türkçe, tyt matematik, tyt fen, tyt sosyal, fullemek, net, çalışmak, doğru ders çalışmak, yks motivasyon, yks nasıl geçti, yks sonuçları, yks matematik, blog, günlük vlog, günlük rutinim, rutin, derece öğrencisi, derece adayı, derece isteyenler, yks hedef, yks derece, yks mezun, mezuna bırakmak,
    https://www.youtube.com/watch?v=MQhwpR9vqNo

• Evet benim de katıldığım kısım paragraf kısmıydı. O kadar enerji alıyor ki o günlük paragraflar bundan dolayı diğer dersleri ihmal ettiğimiz oluyor. Dozunda günlük 10-20 yeterlidir. 40 ve 50 falan çok aşırı ki sınavda zaten 20 paragraf geliyor (son 2 yıldır biraz daha artsa da bu sayı)

• 2 3 seneye dil bilgisi tamamen kalkıcak türkçe den

• ayt mat netı nedır hocam bunun ya su an ders calısıyorum zıbılyon sekme acık bakamıyorum yuksekse matla ılgılı bı abımızdır kendı hayatında

• 37 doğru 3 boşmuş hocam. Söylediğine göre mat ya da mat öğretmeni bölümü mezunu değilmiş, bölümü alakasızmış. Sıfırmış yani, liseyi 2009 yılında bitirmiş

Çok tuhaf bi başarı hikayesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bataryabatar -- 19 Ağustos 2021; 10:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryabatar B kullanıcısına yanıt

sıkmıs bence 37-3 yapan adam sıfır falan olamaz bir umut tüccarı daha hayırlı olsun yt alemıne

• Şimdi başlansa yapılabilir 33-35 çok sıkı bi çalışmayla sıfırsan ama adam 6 ay kala yapmış 37 net hocam. Bi de 2021 soruları kazık gibiydi. İnsanın inanası gelmiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Yavaş, Ağır, Hatalı
    6 yıl önce açıldı
    Çalışmak çok güzel
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef bu mümkün umarım olmaz ama. Paragraf amelelikten başka bi şey değil

• hayır gayet de ezber var. kurallara uymayan bir sürü şey var, hepsini bir mantığa uydurmak çok zor.

• Hocam bi de hatırlıyon mu bizim dönemde Geometri Öğreniyorum diye bi kanal vardı adam 1 ayda Sos-1 36 net falan diyodu hffhgg

• bataryabatar B kullanıcısına yanıt

heee dksofkfkdfd o hala var ya garip bi kitlesı var ama cozemedım yorumlardakı arkadasların zihnini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.