Aslında başlığı "çok ..k'tan şeyler oluyo" diye açmak istiyodum ama kapatılsın istemiyorum. Bu gök yüzü gürültüsü şeyi benim de ilgimi çekti, çok severim böyle zırvalıklar ben de dinliym dedim gece yarısı olsun diye bekliyorum. Teras katta ouruyoruz biz de ev çatı katı teras var 2 tane bu gece de evde tekin ev arkadaşlarım bi arkadaşa oyun oynamaya gittiler. Terasa çıktım hava durgun ve ses mes yoktu. Mekan samsun bu arada. Ben de içeri geçip gece yarısı olsun diye bekliym dedim. Işık kapalı film izliyodum o sıra sonra güm diye bir ses geld. Çok boş anımdaydım kulağımda kulaklık vardı. Odada da hamster var kafesi kemirdi falan dedim. Sonra güm diye bi ses daha geldi. Pencere tv ye çarpmış o ses çıkarıyormuş. Saate baktım 00.02, yeni gece yarısı olmuş. Boş bir anım olduğu için tırstım. Yarım saat önce hava durgunken fırtına çıkmıştı. Hemen pencereyi kapattım mutfağa gittim terasın kapısını kapatım o sıra gördüm bir odanın penceresi açık perde salınıyor o pencereyi de kapattım. Sıra salondaki teras kapısında idi. Tam kapatacakken gözüm karşı evin tepesine ilişti. Bir karartı var ve değişik yerlerinden belirsiz aralıklarla parlama şeklinde ışık saçıyor. Lanet olmasın benim ise gözüm bozuk seçemiyorum. Denizin üsünde ise şimşekler patlıyor bu arada 5-6sn aralı. O cismi rahat 2-3 dakika izledim, anlam veremedim. Alt katta arkadaşlar oturuyor gidiyim söylim baksın ne olduğuna dedim sokak kapısının üstündeki camdan hiç ışık gözükmüyor. Tıklattım kapıyı ses yok uyumuş olmalı. Bende geri çıktım eve, ev ses dolu zaten rüzgar sesi çatının sesi uğuşular... Çıktım evden. Bizimkilerin yanına gitim 20dk oturdum. Boş bulunmam geçti. Ne kadar zevkli olduğunu farkedip gerisin geriye geri döndüm eve, karşı evin tepesindeki şey hala duruyor ne olduğunu da göremiyorum oturdum faka hala uzun süreli ses dinlemeye çıkamıyorum terasa :D