Arkadaşlar benim oyundan arkadaşım vardı bana msn den oyuna giremediğini xigenon serverındaki tüm çarlara giriyor oyuna girdiği gibi dc oluyor yani oynayamıyor biz başta ban zannettik denemek için int kafeye gitmiş ve ordada aynı sonuc girdiği gibi ekranda dc ( şifreyi kimse bilmiyor ) arkadaşı ve kuzeninin pc sindede deniyor ve ordada girdiği gibi dc oluyor başka çarlarla xigenona yada kendi çarı ile diğer serverlara girebiliyor bende merak ettim ve şifresini aldım fakat ben girip oynayabiliyorum benden sonra o denedi ama gene giremiyor bir tek ben oynayabiliyorum bu sorunu yaşayan çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi ?
güncel arkadaşlar
o zman gelsın sızde oynasın oda
Marodonun Çok Kişi olan yerlerinde doğunca Dc yiyor genelde. Kimsenin olmadığı bi yere götür charı ve öyle deneyin belki işe yarar.
ram sosunu bendede wardı
ram ını en az 512 yap düzelir!
oyuna girer girmz dc nedeni bu işte
quote:
Orjinalden alıntı: Eddy77
Marodonun Çok Kişi olan yerlerinde doğunca Dc yiyor genelde. Kimsenin olmadığı bi yere götür charı ve öyle deneyin belki işe yarar.
vallaha oldu çok teşekkür ederiz saol
arkadaşdada oluor bugün bana söledi söleyem de girsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme