Şimdi Ara

çok değer verdiğim bir insanı kaybettim bugün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anneannem. ağır şeker hastasıydı son bir yıldır ayağa kalkamıyor yürüyemiyor doğru düzgün yeyip içemiyor günden güne eriyip bitiyordu. kendi memleketinde bir huzur evine bırakmışlardı. orada teyzelerimden sadece bir tanesi var o ara sıra ziyarete gidiyordu. biz de bazen gidiyorduk. uzak olduğundan sık gidemiyorduk. bunun dışında elimizden bir şey gelmiyordu. dedemi kaybedeli de bir yıl oldu. anneannemin bu sabah vefat haberini aldım çok canım yandı. torunları arasında en çok bana bağlıydı ben çocukken aile içinde şiddet görürken az mı araya girip babama karşı durdu beni kendi evine götürürdü sık sık kendi çocuğu gibi besledi büyüttü her zaman harçlığımı verdi yaşım ilerlediğinde bile hep aynı sevgi ile yaklaştı bana. herkese çok sinirliyken bile beni görünce yumuşardı aramızda kuvvetli bir bağ vardı. belki kendi evlatlarına bile öyle iyi davranmadı zamanında. benim onla anılarım çok onun bende emeği büyük bir çoğunu hatırlamayacak kadar küçüktüm beni koruyup kolladığında zaten. onun bana çok emeği geçti ama ben onun için hiç bir şey yapamadım elimden bir şey gelmedi. bir yandan ölümü üzüyor ama bir yandan da artık acı çekmesine dayanamıyorduk. en son bir kaç hafta önce memleketine huzur evine ziyarete gittim iyi ki gitmemezlik etmemişim onu son bir kez de olsa gördüm, artık tam konuşamıyordu bile ve fiziksel olarak acı çekiyordu sürekli ama beni gördüğü için mutluydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• allah rahmet eğlesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun

• Başınız sağolsun hocam
    Sevdiklerini kaybetmek zor, o durumu kabullenmek daha da zor
  • Asıl iş sımdı dustu sana. Onun arkasından onun hayrına hayır ıslerınde bulunabılırsın. Maddı durumun ıyıyse IHH nın yetım kampanyasıyla aylık 90 TL ye bır yetımın maddı yukunu sırtlayabılırsın anneannen adına. Kuranı Kerım okuyup sevabını ona bagıslayabılırsın. Sık sık kabır zıyaretı yaparsın yanı anlayacagın dostum asıl vefakarlık sımdı baslıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.