Şimdi Ara

Çok Çok acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şirketimiz 500 adet notebook alıcak.Ve notebooklarda testler yapmam isteniyor.Performanslarını test edebileceğim bir program var mı?

• 500 tane notebook testi çok uzun sürer be abi en azından bir hafta patrona söyle birertane forum üyelerine dağıtsın bizler inciğine cinciğine kadar test ederiz en iyi yol bu [;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladin -- 2 Mayıs 2006; 9:06:22 >
  • Nasıl yani??? Şirketiniz 500 Notebook alacak, ve hangi testi yapacağını bile bilmeyene mi seçtirecek??? Hangi şirket bu?
  • BETHESTA dostum öncelikle ben yazılımcıyım ve inan senin gibi ukalalık yapanlardan hiç hoşlanmam.Ayrıca ben sizlerden yardım istedim eğer verebilecek bir şeyin yoksa cevap yazmassın ben zaten senin bana yardımcı olamıyacağını anlarım.
  • dostum,
    bilgisayarin 3d performansina dayali uygulamalara yonelik testi icin en iyi programlar 3d mark 03-05-06 ve sistemin genel performansini gosteren programlar da pcmark 04-05 tir.
    test programlari forumundan bu programlara ulasabilirsin.
    testleri yaptiktan sonra test sonuclarini arkadaslarla paylasirsan sana genel performansi ile ilgili bilgi verebilirler. ya da test sonuclari ve siralamalar forumundan genel olarak hangi seviyede oldugu hakkinda bir fikir edinebilirsin....
  • Katılıyorum Pc Mark yada Sys Mark programlarıyla test edilebilir,ama ofis için kullanılacaksa wireless içinde bir test yapmak lazım
  • Bu Benchmark programları kıyas değildir bence. Yani notebook için. Ona kalırsan iyi bir konfigürasyona sahip bir Monster, 2 kat daha pahalı olan bir Vaio'dan yüksek puan alır, fakat daha mı iyi? Hayır. Malzeme kalitesi de çok önemli. Yani önemli olan ne kadar süre sorunsuz kullanabileceksin? Ekran sorunlu mu? DVDRW 5-6 ay sonra arıza veriyor mu? Kasası dandik olup renk atacak mı? Kullandığı fan kaliteli mi? Daha birçok etken sayabilirim.

Ayırca ilk mesajıma açıklamak istiyorum. 500 notebook 1500 dolardan hesaplarsan 750.000 dolar yapar. Ve sen mi bu satınalmayı gerçekleştireceksin? Az önce başka bir konuda Pentium M ile Centrino'nun farkını sordun. (Ki fark yok) Bence bunu daha profesyonel bir ekibe danışmaları gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 2 Mayıs 2006; 17:18:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardes bence en iyi test suan forumda tartısılan konusulan bircek dizüstünün topiclerini incelemek olacaktır cunku bunların en iyi ve kotu yanlarını kullananlar bilir ve bu forumdada bircok dizüstünün iyi ve kotu yönlerini kullanıcıları paylaşıyorlar mesela ben bi msi m635 kullanıcısı olarak bu laptopu önerebilirim ve bu diz üstünün topicinide incelersen birçok acıdan seni ve patronlarını tatmin edeceğine inandıım bir dizüstü bilgisayar.

sana kolay gelsin...işin gercekten zor...
  • testlerle ilgili üst konuya baksan bu soruyu sormana bile gerek kalmayacak bu arada çalştıgın şirketin bir bilgisayar için limiti nedir? bunu belirtirsen en azından model belirlemek için kriter olur elimizde şimdiden işin zor boyle buyuk miktarda mal alımı yapacagın için bi çok sorunla karşılaşacaksın sana kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahtelefelmelevan

Arkadaşlar şirketimiz 500 adet notebook alıcak.Ve notebooklarda testler yapmam isteniyor.Performanslarını test edebileceğim bir program var mı?

Sevgili mahtelefelmelevan,
    Ne gibi bileşenleri test etmek istediğini yazsaydın sanırım bizlerden de daha net cevaplar alabilirdin. Ama sanırım aşağıdaki linkten aradığın test programlarının bir kısmını ya da bir çoğunu bulabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_3918296/tm.htm

içeriği ise aşşağıdaki gibi, daha birçok detaylı bilgiye yukarıdaki linkten ulaşabilirsin.
    Ama işin zor, allah kolaylık versin
    BENCHMARK Programları
    CPU(Processor) Test Programları
    RAM(Memory) Test programları
    HARD DRIVE(Harddisk) Test programları
    TEMPERATURE\VOLTAGE MONITORING SOFTWARE Test programları
    VGA CARD (Ekran Kartı) Test programları
    MONITOR Test programları
    CD-DVD ROM (Test) Programları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.