Şimdi Ara

Çok Çabuk Karar değişiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ve ablalarım merhabalar.Bu yıl lise yerleşme sınavım var idi.İşte her aileninki gibi bizimkilerde başladı işte şu liseyi tuttur şunu alacağız falan işte heves bende başladım düşünmeye.İşte dj mixeri alayım,bisiklet alayım,elektro gitar alayım falan.Hepsinin üstünde hayaller falan kurdum.Ama sonuç ne ? Benim açımdan istedikleri liseyi kazandım fakat ya onlar ? Sözlerinde durmadılar.Hep bahaneler buldular.Borç var dediler.Borç bitsin dediler bu sefer.Neyse kısa keseceğim.Daha geçen hafta kendi paramla gitar alıp kursa gideceğim sonra onlara elektro gitar aldıracağım diyordum.Ondan sonra dj controller demiştim eğitimlere başlamıştım ama borç var dediler karar değiştim.Dalış kursuna gideceğim dedim.Onu planlıyorum ama.Ok atmayı düşünüyordum.Bir yaya 160 lira verilir mi ne yapacaksın falan ne yapacaksın aile ama gün gelecek öyle borçlara girecekler ki ... Yani her dakika karar değişiyorum.Şuan tenisteyim.Hayret kara değişmedim .Yardım edin abilerim ablalarım.İşte bu yüzden trance ve rock müzik dinlemiyorum karar değişirim diye.Sadece o konuda değil.Elbise alacağım tam kasaya geldik para vereceğiz gittim değiştim.Hep oluyor bu.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 2 Eylül 2013; 19:31:49 >

• up
  • Senin ki özentilik.Hem Dj mixeri hem de electro gitar
  • Allah başka dert vermesin kardeş ne diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailelerin ekonomik durumu değişken olabiliyor.Benimde bilgisayarım yetmiyor.Bilgisayar lazım.Bende seninki bir durumla karşılaştım.Bundan ders çıkarıp kendim biriktirmeye başladım.Şuan bilgisayarın 3/1 i tamam.Üstünüde ailem tamamlarsa amacıma ulaşırım.
  • İstediğin şeyin 4/1 ini yada 3/1 ini biriktirip babanın önüne koyarsan alırlar... Hem para biriktirmeyi öğrenirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sspanzerr

İstediğin şeyin 4/1 ini yada 3/1 ini biriktirip babanın önüne koyarsan alırlar... Hem para biriktirmeyi öğrenirsin

Yo zaten ayrı sözleri var 1200 lira civarı istediğimi aldırma hakkım var borç bitince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Senin ki özentilik.Hem Dj mixeri hem de electro gitar

İkisi aynı anda değil.Yani hep karar değişiyorum.O yüzden trance ve rock dinlemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.