Şimdi Ara

Çok büyük sıkıntılarım var [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu trolleyecek olan arkadaşlar hiç okumadan çıksınlar. 19 Yaşında üniversite öğrencisiyim. Elimizde tek var olan şey evimizdi , yapılan borçlardan dolayı satmak zorunda kaldık. geriye 30 bin liraya yakın borç kaldı bankalara. Babamlar hala ödemek için çabalıyorlar. Eskişehirde okuyorum bilenler bilir , en ucuz yurtlardan birinde sefil hayatı yaşadım bir yıl boyunca. Krediye başvurdum 8 arsası olan yakın bir arkadaşıma burs çıktı bana kredi. 2 tane dayım var . Ananaemlere ziyarete gittik ailecek konu geldi yine borçlara. Dayımlar birlikte dükkan açtılar ve dükkanı batırdılar. Dükkan dedemin üzerineydi yani tüm borcu dedeme yıkmışlar , dedem telefona gelen mesajlardan haberdar olmadığı yani mesajların nasıl açıldıgını bilmediği için telefonu elime ben aldım. Sırf bankalar cart curt. Adamın haberi olsa kalpten gidecek. 18 yaşından küçük çocuk bulundurmayın evinizde şu tarihte geleceğiz diye hukuk bürosundan mesaj gördüm elim ayağım titredi gene. Şimdi yeni sezona az kaldı ve ben Eskişehire gideceğim bölüme devam edeceğim ama bir arkadaşla eve çıkma hayalim vardı artık ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum. Çok mutsuz olduğum için karaladım buralara. Fakir değilim yani en azından yiyecek ekmeğim var ama ne bileyim , psikolojim çaktırmasam da çok ciddi anlamda bozuldu.

• hocam çok kötü durumdaysanız üniyi dondurun. bir işe girin ailenize yardım edin ondan sonra tekrar başlayın okula. yani ben böyle duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

hocam çok kötü durumdaysanız üniyi dondurun. bir işe girin ailenize yardım edin ondan sonra tekrar başlayın okula. yani ben böyle duydum.

bizimkilerin tek derdi okumam hocam. öyle bir şeyi kesinlikle kabul etmezler. Kaldı ki tüm sülalemiz bu batakta sanırım benim çalışmam sadece kendi masraflarıma yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rankings

quote:

hocam çok kötü durumdaysanız üniyi dondurun. bir işe girin ailenize yardım edin ondan sonra tekrar başlayın okula. yani ben böyle duydum.

bizimkilerin tek derdi okumam hocam. öyle bir şeyi kesinlikle kabul etmezler. Kaldı ki tüm sülalemiz bu batakta sanırım benim çalışmam sadece kendi masraflarıma yeter.

ıanladım hocam. Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa sürede kurtulursunuz bu beladan. hocam saçma gelir bazı kişilere ama en olmaz anlarda Allah bi kapı açar. sen duayı zikri dilinden düşürme. hep dua et. namaz kılmıyorsan ara sıra namaz kıl. dualarını Allaha ilet. Bak benim başıma bir sürü bela geldi. Hem de öyle büyük belalar değil ama ben kendimi her konuda yıpratıyorum. bu yüzden antidepresan bağımlısı oldum. Allaha dua ederek moralimi düzelttim. O da dualarımı kabul etti. Umudunu yitirme sakın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rankings

quote:

ıanladım hocam. Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa sürede kurtulursunuz bu beladan. hocam saçma gelir bazı kişilere ama en olmaz anlarda Allah bi kapı açar. sen duayı zikri dilinden düşürme. hep dua et. namaz kılmıyorsan ara sıra namaz kıl. dualarını Allaha ilet. Bak benim başıma bir sürü bela geldi. Hem de öyle büyük belalar değil ama ben kendimi her konuda yıpratıyorum. bu yüzden antidepresan bağımlısı oldum. Allaha dua ederek moralimi düzelttim. O da dualarımı kabul etti. Umudunu yitirme sakın.

Allah razı olsun. Umudumu yitirmiyorum hocam zaten. Ama düşünün ki o kadar küçük sorunlar insanı nasıl yıpratıyor , benim yaşadıklarım bu olanlar bana fazla gelmeye başladı kafayı yemekten korkuyorum

• Dostum moralini bozma.Her zaman bir çıkış yolu vardır.Egitimini dondurma ,part time iş bulmaya çalış.Bir arkadaşım hakemlik yapıyor, ben borsa btc gibi şeylerle ilgileniyorum,başka bir arkadaşım takı yapıp satıyor.Hiçbirimiz maddi durumumuz kötü oldugu için yapmıyoruz.Aylık 400-500 lira geliyor.Sende küçük küçük kazanabileceğin yerler bul.Burslara başvur.Umutsuzluga düşme ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniyi kazanmışsın daha ne olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardımcın olsun dostum. İnşallah herşey düzelir, çabalamayi bırakma elbet düzelecek sürekli çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle 2 yıllık myo lara girsen kısa zamanda iyi para kazanmaya başlardın. bölüm ne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.