Şimdi Ara

ÇOK BOMBA SORU !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKEZ 8600GTS 8600GT SONİC DEN BAHSEDİYOR. Aylardır görüntü kalitesi (dx 10) ve performans arasında kalmış onlarca yorum okudum. 2006 nın en iyi modeli bence 1950 pro idi (F/p oranı en iyi modeldi.) 1400 bellek hızlarında idi ve overclok potansiyeli çok azdı. bu soruya vereceğiniz cevap konuyu netleştirmiş olacak.
    aşağıda sözü geçen kart 2200 bellek hızlarında çlışan gddr4 1950 pro modelidir. Sanırım türkiyede yok bu firma, ama bu tipte bir kart 220 dolar seviyelerinde olacaktır tahminim.normali bile 8600gts yi geçerken aynı fiyat katogorisinde giren 8600gts i mi tercih ederdiniz. yoksa bu kartımı.
    http://www.fx57.net/?p=542

ben 1950 pro gddr4 ü seçerim.

1950 pro > 8600gts
    1950 pro >> 8600gts

• BU FX57 NET BİZM DH DA Kİ ERDİ ABİMİ YANİ BİZİM FX57 MİZMİ
  • evet
    ben x1950pro tercih ederdim aslında 256bitin aşağısı artık darboğaz oluşturabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanted

BU FX57 NET BİZM DH DA Kİ ERDİ ABİMİ YANİ BİZİM FX57 MİZMİ

Evet onun sitesidir. PC dergisi de yayınlayan bir sitenin fx57'nin haberini kaynak göstermeksizin kopyala-yapıştır yapmasının ardından açıldı.
  • Ben 8600GTS'i seçerdim çünkü onun asıl güzü Directx10 uygulamalarda beelli olucak ozaman 8600GTS>1950Pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

Evet onun sitesidir. PC dergisi de yayınlayan bir sitenin fx57'nin haberini kaynak göstermeksizin kopyala-yapıştır yapmasının ardından açıldı.

aynı şekilde televizyon kanalı olan bir teknoloji forumunda birisi direk fx arkadaşımızın emek verip hazırladığı haberleri olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyordu ve alıntı bile göstermiyordu... kendisini uyardım pm atarak şu anda alıntıdır diye yazıyor ama olduğu gibi kopyala yapıştır a devam ediyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

aynı şekilde televizyon kanalı olan bir teknoloji forumunda birisi direk fx arkadaşımızın emek verip hazırladığı haberleri olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyordu ve alıntı bile göstermiyordu... kendisini uyardım pm atarak şu anda alıntıdır diye yazıyor ama olduğu gibi kopyala yapıştır a devam ediyor...

FX'in yerinde olsam kesin ayar olurdum o kanalada dergiye de..
    Direk dava açardım günlerini görürlerdi bidahada kimse FX'in haberlerini çalmaya cürret edemezdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.