Şimdi Ara

Çok basit bir sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar markette sadece ve sadece barkod yazılımını kullanmak için bir bilgisayar almak veya toplamak istiyorum. başka hiçbir işte kullanmayacağım ve bu yazılımlar 5-10 mb lık basit yazılımlar ve düşük seviyede bir sistem yetiyor. İkinci el bir bilgisayar mı alsam yoksa yeni bir sistem mi kursam kararsızım. Sizlerin yardımını bekliyorum minimum düzeyde ve minimum fiyatta tam bir takımı toplamam için tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihl -- 9 Eylül 2011; 15:20:19 >



  • 2.el bişey al ucuza
  • ikinci el daha mantıklı aslında ama işte ileride arıza çıkarma ihtimalleri beni biraz tedirgin ediyor. Atom işlemcili küçük hazır bilgisayarlardan alsam nasıl olur acaba. Nedense her bilgisayar alma evresinde bin parçaya bölünüyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mihl

    ikinci el daha mantıklı aslında ama işte ileride arıza çıkarma ihtimalleri beni biraz tedirgin ediyor. Atom işlemcili küçük hazır bilgisayarlardan alsam nasıl olur acaba. Nedense her bilgisayar alma evresinde bin parçaya bölünüyorum :)


    Parçalara bölünmenize gerek yok, hazır toplanmış parçalardan pcler var önce kafanızı toparlayın sonra toplama pc lere göz atın 2. elden.yeterli olur amd dayanmıyor demekki ömürlük işlemci değil tahmin etmiştim zaten.İnternet cafeler gibi 2 yıl kullan at AMD yi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.