Şimdi Ara

Çok basit bir sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar markette sadece ve sadece barkod yazılımını kullanmak için bir bilgisayar almak veya toplamak istiyorum. başka hiçbir işte kullanmayacağım ve bu yazılımlar 5-10 mb lık basit yazılımlar ve düşük seviyede bir sistem yetiyor. İkinci el bir bilgisayar mı alsam yoksa yeni bir sistem mi kursam kararsızım. Sizlerin yardımını bekliyorum minimum düzeyde ve minimum fiyatta tam bir takımı toplamam için tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihl -- 9 Eylül 2011; 15:20:19 >

• ikinci el daha mantıklı aslında ama işte ileride arıza çıkarma ihtimalleri beni biraz tedirgin ediyor. Atom işlemcili küçük hazır bilgisayarlardan alsam nasıl olur acaba. Nedense her bilgisayar alma evresinde bin parçaya bölünüyorum :)

Orijinalden alıntı: mihl

ikinci el daha mantıklı aslında ama işte ileride arıza çıkarma ihtimalleri beni biraz tedirgin ediyor. Atom işlemcili küçük hazır bilgisayarlardan alsam nasıl olur acaba. Nedense her bilgisayar alma evresinde bin parçaya bölünüyorum :)

Parçalara bölünmenize gerek yok, hazır toplanmış parçalardan pcler var önce kafanızı toparlayın sonra toplama pc lere göz atın 2. elden.yeterli olur amd dayanmıyor demekki ömürlük işlemci değil tahmin etmiştim zaten.İnternet cafeler gibi 2 yıl kullan at AMD yi.
    MSI PRO H810M-B 6400MHz OC DDR5 Soket 1851 M.2//INTEL Core Ultra 5 245KF 4.2GHz 24 mb14 core//FSP NC3 Siyah 12cm Fan//MSI RTX 5070 12G VENTUS 2X OC GDDR7 DLSS 4 192 Bit//Kingston 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD (6000MB / 4000MB)//BitFenix W808 850W 80+ Bronze White Kasa//ASUS TUF Gaming VG27AQML5A 27" 300Hz//

Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.