Çok basit bir sistem tavsiyesi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri
mihl => Çok basit bir sistem tavsiyesi (9.9.2011 15:02:59)
Arkadaşlar markette sadece ve sadece barkod yazılımını kullanmak için bir bilgisayar almak veya toplamak istiyorum. başka hiçbir işte kullanmayacağım ve bu yazılımlar 5-10 mb lık basit yazılımlar ve düşük seviyede bir sistem yetiyor. İkinci el bir bilgisayar mı alsam yoksa yeni bir sistem mi kursam kararsızım. Sizlerin yardımını bekliyorum minimum düzeyde ve minimum fiyatta tam bir takımı toplamam için tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

veto1214 => Çok basit bir sistem tavsiyesi (9.9.2011 15:06:41)
2.el bişey al ucuza

mihl => Çok basit bir sistem tavsiyesi (9.9.2011 15:18:51)
ikinci el daha mantıklı aslında ama işte ileride arıza çıkarma ihtimalleri beni biraz tedirgin ediyor. Atom işlemcili küçük hazır bilgisayarlardan alsam nasıl olur acaba. Nedense her bilgisayar alma evresinde bin parçaya bölünüyorum :)

6Clas => Çok basit bir sistem tavsiyesi (9.9.2011 16:19:20)
quote:

Orijinalden alıntı: mihl

ikinci el daha mantıklı aslında ama işte ileride arıza çıkarma ihtimalleri beni biraz tedirgin ediyor. Atom işlemcili küçük hazır bilgisayarlardan alsam nasıl olur acaba. Nedense her bilgisayar alma evresinde bin parçaya bölünüyorum :)

Parçalara bölünmenize gerek yok, hazır toplanmış parçalardan pcler var önce kafanızı toparlayın sonra toplama pc lere göz atın 2. elden.yeterli olur amd dayanmıyor demekki ömürlük işlemci değil tahmin etmiştim zaten.İnternet cafeler gibi 2 yıl kullan at AMD yi.

Sayfa: [1]