Şimdi Ara

Çok arada kaldım yardımınıza ihtiyacım var :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Şu anda elimde mevcut olan 5800'ımı kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım. Telefon 1 haftalık sıfır alındı ama rezistif ekran olduğu için pek alışamadım. Önümüzde ki yaz tatilinde arkadaşımla beraber ip4 alacağız ama o zamana kadar bununla idare etsem mi yoksa x6 veya ıphone 2g mi alsam diye düşünmüyor değilim. Çok kararsız kaldım. Yada ucuz bi 3g 8gb mi bulsam diyorum ama onu da araştırdım alacaksan 3gs al diyor forumdaki yorumlar. Ne yapacağımı bilemedim arada kaldım :) Sizler yardımcı olursanız çok sevinirim. Acaba 2g ile kafa kafaya takas edebilir miyim eğer öyle olursa hemen yapayım diyorum. X6 olacak olsa üstüne biraz eklemek zorundayım malum öğrenciyim bende sıkışıyorum.
    Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler

• iPhone 2G alınır, uygulamalar yaza kadar ölçülür biçilir tartılır, cihaz hakkında bilmen gerekenler tecrübe edilir, yazında iPhone 4 ile serinlenilir.

edit: ucuz iPhone 3G alman daha mantıklı tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 24 Kasım 2010; 23:05:23 >
  • orhan hocam 5800 ile devam et simdilik iphone için devam et parani toparlamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

iPhone 2G alınır, uygulamalar yaza kadar ölçülür biçilir tartılır, cihaz hakkında bilmen gerekenler tecrübe edilir, yazında iPhone 4 ile serinlenilir.

Hocam 2g'ye karar verdim. Ucuz 3g alacağım sonra sorunları olacak beni uğraştıracak almışken temiz olsun kutu içeriği falan tam olsun diyorum, temizlerinde ucuz olma şansı yok maalesef
    3gs desem fiyatları bi hayli uçuk. Bir an önce 5800 satıp alıyorum temizinden bir 2g.
    Dediğiniz gibi ilk defa kullanacağım tecrübe edinmek istiyorum bu telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 4 Aralık 2010; 16:40:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

orhan hocam 5800 ile devam et simdilik iphone için devam et parani toparlamaya

Berk hocam, e63 satıldı geriye 5800 kaldı bende bu telefonun o dokunmatiğine katiyyen alışamam talihsiz bir olay sonucu sahip oldum bu telefona ama kesinlikle yok, varsın param da gitsin sorun değil gitse en fazla ne kadar gidecek sanki 5800'dan kurtuluyorum daha ne isterim.
    Şimdi yana yakıla 2g arıyorum bende yaşamak istiyorum iphone kalitesini artık

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

quote:

Berk hocam, e63 satıldı geriye 5800 kaldı bende bu telefonun o dokunmatiğine katiyyen alışamam talihsiz bir olay sonucu sahip oldum bu telefona ama kesinlikle yok, varsın param da gitsin sorun değil gitse en fazla ne kadar gidecek sanki 5800'dan kurtuluyorum daha ne isterim.

350 ' den fazla verme hocam 2G ' ye diyim

• Çok yerinde bir karar, aradaki farkı ilk anda hissedeceksin zaten....

quote:

quote:

iPhone 2G alınır, uygulamalar yaza kadar ölçülür biçilir tartılır, cihaz hakkında bilmen gerekenler tecrübe edilir, yazında iPhone 4 ile serinlenilir.

Hocam 2g'ye karar verdim. Ucuz 3g alacağım sonra sorunları olacak beni uğraştıracak almışken temiz olsun kutu içeriği falan tam olsun diyorum, temizlerinde ucuz olma şansı yok maalesef
    3gs desem fiyatları bi hayli uçuk. Bir an önce 5800 satıp alıyorum temizinden bir 2g.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

350 ' den fazla verme hocam 2G ' ye diyim

Hocam internetten bakıyorum ucuz olanlarda var ama onlarında ekranında ölü piksel sıkıntısı var yada kasası çok çizilmiş. Öyle bulursam direk 5800 ile takaslarım. İnternetten alacak olursam elden alışveriş yapmak istiyorum bunun içinde tercihi Ankara'ya göre yapıyorum bir kaç telefon haricinde diğer telefonlar pahalı.
    Bir an önce almak istiyorum artık sabrım kalmadı. 400'te olsa alacağım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Çok yerinde bir karar, aradaki farkı ilk anda hissedeceksin zaten....

quote:

quote:

Hissetmez olur muyum hiç. İlk defa kullandım böyle bir dokunmatik ekran ama resmen taş devrinden gelme dokunmatiği kullanmak için ya kalem ya pena yada tırnak uzatacaksın. İğrenç bi tür bu rezistif dokunmatikler.
    Hemen almak istiyorum hemen
    Sonuçta Apple kalitesi.

• İki cihaz taşımak zor gelmezse, sana aynı keyfi yaşatacak başka bir alternatif arkadaşım....

ipod touch 4 + ucuz bir telefon...

quote:

Hissetmez olur muyum hiç. İlk defa kullandım böyle bir dokunmatik ekran ama resmen taş devrinden gelme dokunmatiği kullanmak için ya kalem ya pena yada tırnak uzatacaksın. İğrenç bi tür bu rezistif dokunmatikler.
    Sonuçta Apple kalitesi.
  • quote:

İki cihaz taşımak zor gelmezse, sana aynı keyfi yaşatacak başka bir alternatif arkadaşım....

ipod touch 4 + ucuz bir telefon...

quote:

Sonuçta Apple kalitesi.

Cihaz taşımak zor gelmez ancak inanın iphone hakkında bile çok fazla bilgim yokken ipod nedir ne değildir bilmiyorum. Sanırım iphone'nin telefonsuz olanı. Ben internette bunun hakkında biraz araştırma yaparken sizde beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Özellikle kullanışlılık, multimedya, fiyatı.
    Kısacası hakkında ne biliyorsanız

• Forumda satan arkadaş var, İstanbul'daymış kendisi:

4.NESİL IPOD TOUCH-8GB-32GB- GARANTİLİ FATURALI 399TL-525 TL
    http://forum.donanimhaber.com/m_33235859/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Geniş market satıyor, onunda konusu var forumda:

Geniş Market
    http://forum.donanimhaber.com/m_43576815/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43576815

http://genismarket.com/15-ipod-touch

8 GB lığı 400 - 450 Lira civarında. Ben İzmir'de oldukları içi Geniş Marketten aldım oğluma.
    İphone ile aralarında eğlence açısından hiç bir fark yok arkadaşım...

• quote:

Forumda satan arkadaş var, İstanbul'daymış kendisi:

4.NESİL IPOD TOUCH-8GB-32GB- GARANTİLİ FATURALI 399TL-525 TL
    http://forum.donanimhaber.com/m_33235859/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Geniş market satıyor, onunda konusu var forumda:

Geniş Market
    http://forum.donanimhaber.com/m_43576815/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43576815

http://genismarket.com/15-ipod-touch

8 GB lığı 400 - 450 Lira civarında. Ben İzmir'de oldukları içi Geniş Marketten aldım oğluma.
    İphone ile aralarında eğlence açısından hiç bir fark yok arkadaşım...

Anladım, oğlunuz nasıl memnun mu bari ? Genel anlamda bende memnun olur muyum isteklerim açısından 2g ve touch'u karşılaştıacak olursak ?

• Gayet memnun, daha önce touch 3 kullanmıştı ben iphone 3gs kullandım. Kıyaslama yapmamız mümkün.
    2g'de kamera yok, touch 4'te hem önde hem arkada var
    touch 4 ün ekranı mükemmel,
    touch 4, 2g den çok daha ince
    touch 4 ün sürümü 2g den daha yeni ve daha hızlı.
    JB her ikisinde de mümkün, aynı oyunlara/programlara ulaşabiliyorsunuz.
    touh 4 ün mikrofonu var, 2g nin yok.

aklıma gelenler bunlar....

quote:

Anladım, oğlunuz nasıl memnun mu bari ? Genel anlamda bende memnun olur muyum isteklerim açısından 2g ve touch'u karşılaştıacak olursak ?
  • quote:

Gayet memnun, daha önce touch 3 kullanmıştı ben iphone 3gs kullandım. Kıyaslama yapmamız mümkün.
    2g'de kamera yok, touch 4'te hem önde hem arkada var
    touch 4 ün ekranı mükemmel,
    touch 4, 2g den çok daha ince
    touch 4 ün sürümü 2g den daha yeni ve daha hızlı.
    JB her ikisinde de mümkün, aynı oyunlara/programlara ulaşabiliyorsunuz.
    touh 4 ün mikrofonu var, 2g nin yok.

aklıma gelenler bunlar....

quote:

Kafam çok karıştı gerçekten şimdi hangisini tercih edeceğimi bilemedim. Kapsamlı bir araştırma yapmam gerekecek.

• Karar vermek gerçekten zor bu konularda....)

quote:

Kafam çok karıştı gerçekten şimdi hangisini tercih edeceğimi bilemedim. Kapsamlı bir araştırma yapmam gerekecek.
  • yanlış anlamadıysam hemen hemen 6 aylık bir dönem icin yeni telefon alacksın
    parana yazık arkadasım ya öğrenci insansın basına dert açma kullan elindekini nolcak
    kusura bakma klavyem bozuk tam yazamayinca harf atlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lşlş -- 4 Aralık 2010; 23:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

yanlış anlamadıysam hemen hemen 6 aylık bir dönm iin yeni telefon alacksın
    parana yazık arkadasım arkadasım ya öğreni insansın basına dert açma kullan elindekini nolcak

Yazdıklarınızdan birşey anlayamadım ?
  • yanlış anlamadıysam hemen hemen 6 aylık bir dönem icin yeni telefon alacksın
    parana yazık arkadasım ya öğrenci insansın basına dert açma kullan elindekini nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

yanlış anlamadıysam hemen hemen 6 aylık bir dönem icin yeni telefon alacksın

Hocam 6 aylık bir süreç diyorsunuz ama 5800 elimde durdukça değer kaybediyor ve gerçekten severek kullandığım bir telefon olsa kullanmaya devam edeceğim ama hiç mi hiç alışamadım. En azından 2g ile tecrübe edinmiş olurum varsın üstüne biraz para gitsin ne yapalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.