Şimdi Ara

Çok anlamlı bir Sampiyonluk geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Orijinalden alıntı: ogdex

Beşiktaş kırılgan bir takım,bence bu sene şampiyonluk zor Beşiktaş için.Stad tamamlandıktan sonra güzel bir refleksle şampiyon olacağını düşünüyorum Beşiktaşın.

Siz de kırılgan takımsınız fener'de..
    neyin davası bu arkadaşım aramızda bu maçıda alırsak 1 puan fark var onuda geçtim..

daha yeni toparlandınız son 2 maçtır temponuz iyi..

Kırılgan takım falan değiliz , şampiyon olmamız için formamızdaki asalet yeter. Biz nasıl ki şampiyon herkes olabilir diyorsak siz de demelisiniz.

Sen kabul etmeyeceksin ama Beşiktaş şu an ki kadrosuyla şampiyon olamaz.Bu akşam kasımpaşa maçınız var ben açıkcası yeneceğinizi sanmıyorum ama inşallah yenersiniz çünkü haksızlığa uğradınız ve hakkınız olanı almanız gerek.
    Galatasaray devre arasında oluşturduğu kadro derinliği ile kırılgan havasını biraz üstünden attı,yedek kulübesinde skora etki edecek,sonradan girdiğinde oyuna hareket getirecek oyuncular mevcut.Beşiktaş zaten maçları 14-15 kişiyle oynuyor.En basidinden Almeida sakatlansa 3 hafta çıkmasa sahaya yandınız.Durum böyleyken Beşiktaş kırılgan değil Galatasaray ve Fenerbahçe kırılgan demen biraz komik.

• quote:

quote:

quote:

Beşiktaş kırılgan bir takım,bence bu sene şampiyonluk zor Beşiktaş için.Stad tamamlandıktan sonra güzel bir refleksle şampiyon olacağını düşünüyorum Beşiktaşın.

neyin davası bu arkadaşım aramızda bu maçıda alırsak 1 puan fark var onuda geçtim..

Kırılgan takım falan değiliz , şampiyon olmamız için formamızdaki asalet yeter. Biz nasıl ki şampiyon herkes olabilir diyorsak siz de demelisiniz.

Sen kabul etmeyeceksin ama Beşiktaş şu an ki kadrosuyla şampiyon olamaz.Bu akşam kasımpaşa maçınız var ben açıkcası yeneceğinizi sanmıyorum ama inşallah yenersiniz çünkü haksızlığa uğradınız ve hakkınız olanı almanız gerek.
    Galatasaray devre arasında oluşturduğu kadro derinliği ile kırılgan havasını biraz üstünden attı,yedek kulübesinde skora etki edecek,sonradan girdiğinde oyuna hareket getirecek oyuncular mevcut.Beşiktaş zaten maçları 14-15 kişiyle oynuyor.En basidinden Almeida sakatlansa 3 hafta çıkmasa sahaya yandınız.Durum böyleyken Beşiktaş kırılgan değil Galatasaray ve Fenerbahçe kırılgan demen biraz komik.

Fenerbahçenin forvetleri sakat.
    2 hafta daha rahat forvet çıkartamayacak?
    ORta sahası yok gördük maçta emre 60'da nefes alamıyor.

Galatasarayın aldığı 1 tane oyuncunun bana skoru değiştireceğini söylesene..

Galatasarayda skoru eski oyuncuların değiştiriyor , aldıkların , kulubedekiler değil..

-*----------------------

Almeida sakatlanırsa

Pektemek
    Ömer var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fenerbahçenin forvetleri sakat.
    2 hafta daha rahat forvet çıkartamayacak?
    ORta sahası yok gördük maçta emre 60'da nefes alamıyor.

Galatasarayın aldığı 1 tane oyuncunun bana skoru değiştireceğini söylesene..

Galatasarayda skoru eski oyuncuların değiştiriyor , aldıkların , kulubedekiler değil..

-*----------------------

Almeida sakatlanırsa

Pektemek
    Ömer var.

Formsuz,kazma dediğiniz pektemek ? Son dakikalarda gol attı diye kutsadığınız Ömer ? Bak işte sizin bir hatanızda bu ya neyse.
    Şimdi sana Galatasarayın aldığı oyuncuların skora nasıl etki edeceklerine dair kendimi yorup buraya yazsam sen nasıl olsa en sonunda kabullenemeyip yav he he diyeceksin benim emeğime yazık olacak.Ondan muhabbeti daha fazla uzatmcam.5-6 maç sonra fikrinin hala geçerli olup olmadığını konuşuruz bu konuda

• @ogdex

Tabi hocam , ben de görücem sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

― Bruce Lee
  • Fikretizm erken tedavi edilmemesi durumunda çok tehlikeli bir hastalıktır
    Umarım kurtuluruz

Orijinalden alıntı: wearetheasdfghjkl

Fikretizm erken tedavi edilmemesi durumunda çok tehlikeli bir hastalıktır
    Umarım kurtuluruz

Tipik kuarejmasporlu

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Kasımpaşa maçını kaybederseniz ? Onuda katarak zirve planları yapıyorsunuz.
    Ya da 2 hafta sonra TT Arena'ya geliyorsunuz, çok zor bence.

Bence hakem size yardım etmezse ya Beşiktaş alır ya da berabere biter.İlk maçı hatırlarsınız burakın elle başlayan ve gol olan pozisyonu.

Galatasaray'a karşı son 7 maçta galibiyeti olmayan Beşiktaş mı alır diyorsun ?

10 küsür seneden beri yenemediğin feneri her sene yenecem diye kadıköye gidiyorsun ama

Mesele bu değil mi ? Ezeli rakibini 10 senedir sahasında yenemediği halde sahasında kupa kaldıran kaç takım var Ya da kendinin elle tutulur bir başarısı olmadığı için Fenerbahçe'nin sahasında kaybetmeme başarısıyla övünen ve ben büyük bir kulübüm diye geçinen kaç takım var

Mesele de bu ya Ezeli rakibinin 100.yılında şampiyon olan kaç takım var.Rakibini sahasında yenemediği halde olmadık tesellilerle avunan ya da kendi başarısızlığını örtüp kendini yüceltmeye çalışan ve ben büyük bir kulübüm diye geçinen kaç takım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

Umarım kurtuluruz

Tipik kuarejmasporlu

Fikretizm hastası

Semptomları:Q7 hayranlarına laf atmak
    Fernandese gececi demek
    Serdal Adalı'nın şike yaptığına inanmal

quote:

quote:

Umarım kurtuluruz

Tipik kuarejmasporlu

Fikretizm hastası

Fernandese gececi demek

kuarejmasporluların genel taraftar profili;

1- Yıllarca Beşiktaş'a kan ağlatmış, kulübü milyonlarca euro borca sokmuş şahsa bir kaç yıldız transferi yaptı diye "Şımart bizi başkan, Çıkart bizi baştan" diye pankart açmak.

2- Sevdikleri futbolcuyu yolladı diye Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman'a hakaret etmek, askerlik arkadaşıymış gibi konuşmak.(Süleyman Seba'yı vizyonsuzlukla suçlayıp küfür ederek, "Ahmet dursun, Seba gitsin" demeleri bunun en büyük örneğidir.)

3- Serdal Adalı'nın Jorge Mendes'e 15 milyon € yedirdiğine inanmayıp, yıldız transferi yaptı diye yerlere göklere çıkartmak. Eto'o'yu getireceğim dediği için ölümüne destek vermek.(Ayrıca siz Manuel Fernandes'i 2 milyon €'ya aldı yeaa diye övünmeye devam edin gençler.)

4- Bütün stat Yıldırım Demirören'i protesto ederken; "Sabote etmeyin, UEFA'ya gidiyoruz" demek.

5- Beşiktaş başkanına destek olmaya çalışan gerçek Beşiktaş taraftarına "fikretizm, fikretçi, ormancı, vizyonsuzlar diye hakaret etmek.

6- Quaresmasporluların fan sitesi olan Forzabesiktas.com adlı sitede yöneticiler Yıldırım Demirören'e en ufak laf edenleri sınırsız uzaklaştırırken, Fikret Orman'a ise hakaret etmek serbest.

7- Beşiktaş için kanımı akıtırım diyen Quaresma, derbi öncesi kırmızı kart görüp para işareti yapmasına rağmen quaresma'yı kral ilan etmeleri.

Daha çok yazacaklarım varda sizin gibiler için kendimi yormaya değmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım kurtuluruz

Tipik kuarejmasporlu

Fikretizm hastası

Fernandese gececi demek

kuarejmasporluların genel taraftar profili;

1- Yıllarca Beşiktaş'a kan ağlatmış, kulübü milyonlarca euro borca sokmuş şahsa bir kaç yıldız transferi yaptı diye "Şımart bizi başkan, Çıkart bizi baştan" diye pankart açmak.

2- Sevdikleri futbolcuyu yolladı diye Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman'a hakaret etmek, askerlik arkadaşıymış gibi konuşmak.(Süleyman Seba'yı vizyonsuzlukla suçlayıp küfür ederek, "Ahmet dursun, Seba gitsin" demeleri bunun en büyük örneğidir.)

3- Serdal Adalı'nın Jorge Mendes'e 15 milyon € yedirdiğine inanmayıp, yıldız transferi yaptı diye yerlere göklere çıkartmak. Eto'o'yu getireceğim dediği için ölümüne destek vermek.(Ayrıca siz Manuel Fernandes'i 2 milyon €'ya aldı yeaa diye övünmeye devam edin gençler.)

4- Bütün stat Yıldırım Demirören'i protesto ederken; "Sabote etmeyin, UEFA'ya gidiyoruz" demek.

5- Beşiktaş başkanına destek olmaya çalışan gerçek Beşiktaş taraftarına "fikretizm, fikretçi, ormancı, vizyonsuzlar diye hakaret etmek.

6- Quaresmasporluların fan sitesi olan Forzabesiktas.com adlı sitede yöneticiler Yıldırım Demirören'e en ufak laf edenleri sınırsız uzaklaştırırken, Fikret Orman'a ise hakaret etmek serbest.

7- Beşiktaş için kanımı akıtırım diyen Quaresma, derbi öncesi kırmızı kart görüp para işareti yapmasına rağmen quaresma'yı kral ilan etmeleri.

Daha çok yazacaklarım varda sizin gibiler için kendimi yormaya değmez.

He canım he en azından hiçbiri Beşiktaş'ı anadolü klübü yapmadı demirören beşiktaşın parasını yemiş olabilir ama orman da prestiji bitirdi.Daha iyi anlayacaksınız ilerki zamanda

• Ormancı, Adalıcı, Quaresmasporlu diyerek sadece kendimize zarar veriyoruz. Bırakın isteyen istediğini savunsun.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.