Şimdi Ara

ÇOK AMAÇLI MONO LASER YAZICI LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dh kullanıcıları Yazıcı ile haşır neşir olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorun ilgilenirseniz sevinirim

Şuan da Brother mfc1811 yazıcı var ve toner dolumunu kendim yapıyorum 100k baskıya ulaştık ve yavaş yavaş ömrünü tamamladı. Bizde yeni bir model arayışına girdik. Ben Hakkari' de bir kurumda görev yapıyorum bundan dolayı dolumunu kendim yapmam gerekiyor ve çipti vs Sıfır al tak yapmak imkansız gibi birşey

Bize kaliteli parçası bol toneri kolay doldurulan Yıgın Tarayıcı/Fotokopi özellikli yılda 100 bin baskı alabilecegimiz USB ile çalışan max 750 Tl bir cihaz lazım

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orijinal parcalarla mı bu kadar cıktı aldınız. mfc 1911 modeli var. wifi li galiba. 450 lira civarında.
  • Bir defa drum degisti 5 tanede toner hocam Brother iyi ama şu drum la veraber olan modeller daha iyi gibi birde brother yıgın la çekince skıntı oluyor bana brother gibi kolay toner degisen lazım malum burda yaptırmak gidip gelme olayı yok

• hocam hp 85a toner nispeten daha kolay doluyor. makineler ise saglam tabi hangi makineler kullanıyor bulmak lazım. diger hp tonerlerin dolumu nispeten daha zor.

veya kyocera gibi kucuk fotokopi makinesi de olabilir.
  • onerim ise

http://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/kyocera-fs-1125mfp-fotokopi-makinesi-P35079317

bu makine. forumdan %15 lik ucuz cek bulup ( cek satıs ve takas bolumunde satılıyor ) yaklasık 80 - 90 lira ucuza alabilrisiniz. okulda fatih projesi kapsamında gelmişti. toner dolumu yapılıyor toz alıp kullanabilirsiniz. ( okuldakini fotokopici dolduruyor )

drum omru 100 bin. gayet yeterli ( tabi 100 bin kopyadan sonra zaten makineye genel bir bakım sart o da 300 - 400 liraya yapılıp ( kağıt alma, drum değişimi .. vs yapılabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 13 Aralık 2015; 21:39:06 >
  • guzel duruyor bir kac yerde resmini gormustum ama marka ve toner olayindan pek bilgim olmadigi icin elemistim biraz arasyirayim bunu bakalim

öneriniz için tesekkurler

• Hocam bu cihaza baktım tr de bir konu bulamadım youtube da ise tonee degisimde çip felan var kafam karıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Hocam bu cihaza baktım tr de bir konu bulamadım youtube da ise tonee degisimde çip felan var kafam karıştı

Bildigim kadariyla cip var ama yazdirmaya devam efiyor sadece makine ilk acilirken bilinmeyen toner takildi diyor sonra devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla yaygin degil sanirim bir kac satan esnaf ile iletisime gectim bakalim ne cevap gelecek sorularima

• Bi cihazı kullanan yokmu acaba :) ensaf abiler en çok satan model diyor oysaki

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    selamlar incelermisin

http://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/lexmark-mx710de-60-ppm-a4-hiz-P80813155
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    bu üründe ideal

http://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/hp-m425dn-cf286a-P45229520
  • Hocam baya pahalı bunlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.