Şimdi Ara

Çok amaçlı kapı barfiksi bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda başlıktaki tanıtımla satılan 3 farklı ürün var görebildiğim piyasada.

1.si  Çok amaçlı kapı barfiksi bulamıyorum. veya  Çok amaçlı kapı barfiksi bulamıyorum.

Bildiğiniz "bar" şeklinde ve pekte çok amaçlı değil. Benimde pek ilgimi çekmiyor fakat en son bundan alacakmışım gibi geliyor.

2.si  Çok amaçlı kapı barfiksi bulamıyorum.

Bir kaç farklı amaca hizmet ettiği doğru fakat yalnızca 2 farklı şekilde ve açıyla barfikse izin veriyor. Benim aradığım bu değil.

3.sü benim aradığım  Çok amaçlı kapı barfiksi bulamıyorum.  Çok amaçlı kapı barfiksi bulamıyorum.

Şimdi bu 3. verdiğim örnekteki aleti ne gittigidiyorda ne sahibinden'de bulamadım. Nereden bulunur bu zımbırtı alan kullanan var mıdır nereden almıştır??? Yerini yurdunu bilen yok mudur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 30 Ağustos 2012; 19:44:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

ben de birinciden almak istiyorum.Diğerleri pek sağlıklı değil.Üstelik yerden yüksekliği fazla olmuyor

1.nin hadikabıda yalnızca tek bir tutuş pozisyonu mevcut. Gerçi kolları açarak kapayarak veyahutta ters düz tutarak çeşit kazandırabilirsin fakat yine de diğerlerindeki işlevsellik onda yok..
  • Arkadaşım aradığın barfiks decathlon'da vardı en son gittiğimde. Fiyat 100 Tl'nin üzerindeydi yanlız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diclehana

Arkadaşım aradığın barfiks decathlon'da vardı en son gittiğimde. Fiyat 100 Tl'nin üzerindeydi yanlız.

Cevabın için teşekkür ederim, yukarıda 2. resimdeki aleti 20-25 liraya alabiliyorken decathlon'daki alete 159 lira vermek te içimden gelmiyor. Decathlon'da 2. ve 3. resimdeki cihazlar var evet. bu internette 20-25 lira olan orada 109 lira. Benim istediğimde 159 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 2 Eylül 2012; 22:06:01 >
  • Carrefour'da var fiyatıda öyle 100 tl falan değildir 25-30 liradir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangster06

Carrefour'da var fiyatıda öyle 100 tl falan değildir 25-30 liradir .

Carrefour'da 2. resimdeki aletten var maalesef bildiğim kadarıyla.. Eğer 3.nün olduğundan emin misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen gelişimde almayı unuttum. Ben de internette de çok bulunan delta marka kapı bariksi var 2 yıldır kullanıyorum ama 159 tl de olsa o alet süper ve arada çok fark var tutuş anlamında.
  • Aradığım aletin ismi iron gym xtreme. Maalesef bulamadığım için 20 liraya iron gym'in normal olan modelini aldım, 2. resimdekini yani..

Decathlon'dan 159 liraya almak saçma geldi.. Hani 50-60 lira olsa yine alacaktım ama yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.