Şimdi Ara

çok alkollüyüm seviyorum vs. vs diyen forumdaşlarıma realiteler . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bılader ağzını çeneni aç ilk önce yaşınız 30 falan mı?.......mümkün değil ergensin ya da yetişkinliğe adım atıyorsun sen daha bak bu yaşta böyle muhabbetlere girmicen baştan bunu kabullennnn......daşşağa muhabbete sarabildiğin kadar sarıcan takma evladım karşındakileri....ne kadar sararsan muhabbete o kadar kıymetlisin ben en azından bak 87liyim kendi yaşıtlarım evleniyolar nişanlanıyolar ciddi çevrem var ama 90'lılardan itibaren ortalık resmen bozuk.....bu ortalığa 90'lılardan itibaren başla makara muhabbete ötesi yok.....yok seviyom bilmemne demeeee dalga geçerler senle ona göre(gözlemledim sene 2004)...bir kız 22-23 yaşına gelmedimi anlayamaz ciddiyeti ondan diorum zaten....liseliysen yani LİSELİ ALERT durumu varsa dalgaya vur geççç gelir ya gelmeeezzz senin daşşağın sağolsun o kadar...dışarıdan yapmaya çalış ama okuldan yaparsan adın çıkar gerçi daha muhabbetin dönüyo zarar oluyo ondan dışardan kapmaya bak sen okul muhabbetine girme arkandan on bin tane laf konuşurlar....ben mezun olamadım uniden ama 4. senemin son gununde ne laflar edildi valla hak etmediğim, kaşarlara iş atıp ta sonradan takılmadıgım için arkamdan laf çevirdiler ona göre davran sende......sakın hata yapma, takılmayacağın karıylan iş atışıp durma sonra arkadaş kalıyım ben bunla deme arkandan konuşuyo böle bunlar çirkeff...bana iş attı ama sonradan kaçtı diyolar..sevmedim işte ama anlamazlarki iş atıp kaçtı derler, sonra adın çıkar , sonra da el alemin tanımadık karıları msn ister muhabbeti sarmaz sonra gene sen suçlu olursun bu kadar böleee...

Örnek vereyim : seni eklemiş faceden, msn istemiş...iki gün sen düzgün konuşuyorsun ama o sürekli sana makara sardırıyor sen başlıyorsun makaraya sonra seks muhabbetlerine giriyorsun fakat fiziksel olarak onu istemiyorsun...ha sen diycenki ulan neden giriyon seks muhabbetlerine? ya ben takılmaca yaptım o anda ama arkadaşça sordum arkadaş belledim onu ama o seks arkadaşı veya seks sevgilisi olarak bellemiş beni...bende tel no herşey varken arayıp sormayınca faceden de msnden de siliniyoruz böyle ötesi yokkk...ve bunlar 3 gün içinde oluyor...3 günde bunları yapan karılardan 1990'lı olsun da kusura bakmayın hayır gelmez benim yaşım 23... ben çekemiyorum artık bu muhabbetlerden bu sene çoook sıkıldım...

işte durum bu , iş atıyorsun bir yandan ama muhabbeti sarmayınca düşman oluyorsun...iş attım yalan değil ama o da buna sebep verdi çekinmeden oldu muhabbetler ama ben tiksindim sonra da benden talep gelmeyince ben suçlu oldum....o , arkadaşlarına , bana böyle yaptı ama bıraktı derler böle çirkefler....haa sonra yakın arkadaşımın evine gider yiyişir ama böyle bunlar....aha size izmirin kaşarları...arkadaşıma dedim ulan ben bi an gafa düştüm bu tipsizle takıldım(yiyişmek istemedim bile....) sen nasıl eve çağırdın da yiyiştin diye ağzına ettim...abi ben de boşluktaydım o an dedi yaa böyle işte sonra zaten ben karar veremedim kendimde diyip postaladım kızı dedi ki postaladı harbiden en yakın arkadaşlarımdan..... kanmayın bu çakallara....sana temizim der bunlar iki yavşaklık yaparsın dize gelirler hemen....en yakın arkadaslarınlan olan ilişkisinden bile bahsetmezler böyle bunlar salak ayağına yatmayın az farkına varın muhabetlerin....

@good charlotte ve zampara.alper makaraları ; hikaye değil bunlar birebir yaşanan gerçekler....hayal dünyası muhabbeti eden melankolik depresiflere selamım hoş olsun... rahatlığı ilk önce içinizde hissedin, kasılmaktan taş olacaksınız.Taşlığı dünyanın iç çekirdeği gibi bir sıvıya bırakın ki eriyip dengeyi bulun birazcık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Haziran 2010; 20:17:46 >

• Aga bu nedir ? Zampara.alperi zaten geç te good charlotte'ı ben normal biri olarak görüyorum ama bilemedim Neyse iyi sabahlar
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Günümüzün gençleri ileri seviyede erken ergenlik geçiriyor. Trajik ama olay bu. Zaten düzgün kız da kalmadı piyasada. Yazık... 21. yy da saf duygulara yer yok. Bırakın kendileri anlasınlar. Düşe düşe kalkmayı, insanların çirkefliklerini, insanlara hak ettiğinden fazla değer vermemeyi. İnsanları olgunlaştıran zaman değildir o armutları olgunlaştırır, tecrübedir gerçek kaynağı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.