Şimdi Ara

cok acil yardm cok acil(düzeldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmm...benm ekran kartm 8800 gts masaüstü ayarlarını karıstırdm yanlıslıkla ne yaptısam bilmiorm ama ekran bombos kaldı masaüstünde hiç bişi gözükmüo hepsi sag tarafa dogru kaydı galiba arada denk gelio denetm masasını acıorm ayarlara geliorm ama her actıgım program ekranda gözükmüo direk en saga kayıyor...denk getirip sola dogru cekemiorm... sizce ne yapmalıyım yarn öss sonucu acıklanacak bakamıcm walla..sizce ne yapmalym bunu reset i fln yokmu kartı cıkardm taktım bişi olmadı yine aynı ekran...bu explorer bile zor actım gözükmedigi halde sans eseri acıldı ltfn yardm edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 51cent -- 16 Ağustos 2007; 1:51:03 >

• dostum biraz daha açarsan olayı belki yardımım olur masaüstü derken simgelermi kayboldu yoksa görüntü komplemi gitti ??
  • sistem geri yükleme yap düzelmesi büyük olası
  • ekran çözünürlüğünü bi düşür 800e çek bakalım gelcekmi şaçma bişi ama tam kavramış diilim daha =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilsemki06

dostum biraz daha açarsan olayı belki yardımım olur masaüstü derken simgelermi kayboldu yoksa görüntü komplemi gitti ??

görüntü gözüküor suan yazabiliorm...ekrandaki simgeler, ekranın sag tarafına dogru gitti galiba gözükmüor..bazen bilgisayarımı denk getirip acıorm...ekran kartının etkin kıl fln yazan yerini karıstırdm ekran büyüdü sıgmadı yani monitöre dısarı dogru cıktı...onu küçültemiorm..reseti fln warmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenulasdurlu

sistem geri yükleme yap düzelmesi büyük olası

ahh bi acabilsem orayıexplorer bile sans eseri actm
  • ekran kartını kaldır. tekrardan yükle. yada kimlik numaranı ver ben sana sonuçları göndereyim yarın :) başarılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım yaniyorduk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guvenli kipte gir ilk gelen soruya hayır de sistem geri yukleme açılır eer düzelmese yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

ekran kartını kaldır. tekrardan yükle. yada kimlik numaranı ver ben sana sonuçları göndereyim yarın :) başarılar..

ekran kaldıracak yeri göremiorm bile...pc yi ilk actıgımda yapabilcegm bişi warmı F8 e basınca güvenli modda ac gibi şeler yazıo ordan olurmu
  • quote:

guvenli kipte gir ilk gelen soruya hayır de sistem geri yukleme açılır eer düzelmese yaz

onu bi deneyim eger olmazsa explorer acamam tekrar denk getirmek zor olacak tşk ederm
  • eed f8 e bas guvenli kipe gel entırla =) ilk gelen seceneğe hayır de açılacak SGY
    pc yi bozmadan önceki tarihe ayarla ==)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 51cent

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

ekran kartını kaldır. tekrardan yükle. yada kimlik numaranı ver ben sana sonuçları göndereyim yarın :) başarılar..

ekran kaldıracak yeri göremiorm bile...pc yi ilk actıgımda yapabilcegm bişi warmı F8 e basınca güvenli modda ac gibi şeler yazıo ordan olurmu

windows start tusu + R (çalıştır) + devmgmt.msc ( aygıt yönetici) ondan sonrasını da sanırım halledebilirsin. ((((( edemezsen de anlatayım :) ekran kartı sürücüsünü iptal kaldır. ve cdyi tak güncelleştir. bol şans :) olmadıysa eğer kimlik numaranı gönder bu espiri sıktı mıı

• quote:

eed f8 e bas guvenli kipe gel entırla =) ilk gelen seceneğe hayır de açılacak SGY
    pc yi bozmadan önceki tarihe ayarla ==)

tmm düzeldi.. cok tşk ederm kardesm...ii ki bu forum war her zaman yardımcı oluo gercktn herkes...tekrr tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.