Şimdi Ara

çok acil yardım zor durumda ve disardayim fikrinize ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bir düğün için bayaa bir yol yapip cengelkoye geldim. 100 km bi yol yaptim. Aracim ford fiesta 2005 1.4 abs modeli. Atiker lpg takili. Daha oncedende motor ışığı yanmisti ford servise goturup gosterdigimde lpg den kaynakli yandigini belirtmisti ariza test cihazini bagladiginda. Simdi zorunlu yapmam gereken bir 100 km daha var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukhan28

Arkadaslar merhaba. Bir düğün için bayaa bir yol yapip cengelkoye geldim. 100 km bi yol yaptim. Aracim ford fiesta 2005 1.4 abs modeli. Atiker lpg takili. Daha oncedende motor ışığı yanmisti ford servise goturup gosterdigimde lpg den kaynakli yandigini belirtmisti ariza test cihazini bagladiginda. Simdi zorunlu yapmam gereken bir 100 km daha var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim

100 kmde size herhangi bir sorun çıkarmayacaktır ama en kısa zamanda ayarlarınızı mutlaka yaptırın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhan28

Arkadaslar merhaba. Bir düğün için bayaa bir yol yapip cengelkoye geldim. 100 km bi yol yaptim. Aracim ford fiesta 2005 1.4 abs modeli. Atiker lpg takili. Daha oncedende motor ışığı yanmisti ford servise goturup gosterdigimde lpg den kaynakli yandigini belirtmisti ariza test cihazini bagladiginda. Simdi zorunlu yapmam gereken bir 100 km daha var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim

LPG ayarlarınızı kesinlikle kontrol ettirmeniz gerekmektedir.
    ileriki safhalarda büyük problemler aça bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.