Şimdi Ara

Çok acil yardım lazım arkadaşlar (ibretlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün memleketten bir arkadaşım benden tr serverında ki hesabımı istediler işte tr de hesapları yokmuş oyun oynayacakmış bende verdim şifresini hesabımın şimdi girdim ve şok içerisindeyim benim limited skinlerim refund edilmiş hesaptaki 2000 rp harcanmış yerine 520 lik dandik skinlerden alınmış.Aradım çocuğu cevap vermiyor.Memleketteki akrabalarıma söyledim şimdi yarın o şerefsizi yakalayıp iyice bir dövsünler. Ben supporta nasıl bir mesaj atmalıyım geri alma şansım varmı skinlerimi ingilizce metin yazacak kadar ingilizcem yok yardım eder misiniz arkadaşlar gerçekten çok sinirlendim insanlar ne kadar düşmüş ki bu adamlar aynı ortamda bulunduğum insanlar şerefsizler önümde olsa boğazlıyacağım yani bu adamlara maddi manevi dünya kadar iyiliğim oldu bi sorunları meseleleri olduğunda ben koştum aldığım cevaba bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 29 Ekim 2012; 22:46:24 >

• Sen ne yaptım hocam. Bende 520 rp bile olsa vermem hesabı. Bu devirde kimseye güvenmeyecektin. Yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

Sen ne yaptım hocam. Bende 520 rp bile olsa vermem hesabı. Bu devirde kimseye güvenmeyecektin. Yazık olmuş

Güya tanıdığımız insanlar inan giden 2000 rp de değilimde limited skinlerim gitti o çok koydu bana
  • Gerçekten üzüldüm kardeşim hata sende devir kötü kimseye iyilik yapmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSideLoL

Gerçekten üzüldüm kardeşim hata sende devir kötü kimseye iyilik yapmayacaksın.

Haklısın kardeşim
  • 2013'e girmeye az kaldı hala millete güvenen var. Ula en çok sevdiğim, vakit geçirdiğim, anlaştığım kişi ile 1 saatlik bir iş yapacaksam bile en az 1 saat sorup araştırıyorum
  • Limited skinlerin nelerdi? Eski skinler refund edilemiyor diye biliyorum anca champ riven falan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Limited skinlerin nelerdi? Eski skinler refund edilemiyor diye biliyorum anca champ riven falan olabilir

Champ rivende vardı Ben refund etsinler istemiyorum eski skinlerimi geri versinler sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 29 Ekim 2012; 22:27:08 >
  • gecmis olsun yapacak bsey yok

• support ne yazık ki ilgilenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: NaganoTR

support ne yazık ki ilgilenmez

Ne diyeyim kardeşim o zaman ibret alın bari
  • Cidden sinirlendim eğer o çocuklar eskişehirdelerse adres ver evden alayım ciddiyim daha fazla yardımım olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Cidden sinirlendim eğer o çocuklar eskişehirdelerse adres ver evden alayım ciddiyim daha fazla yardımım olmaz..

Yok kardeşim yine de sağol dövmek mesele değil yazık günah ya harbi emanete hıyanet dedikleri bu işte
  • 3 aydan eski skinleri refund edemez zaten.3 ay içinde rivendan başka ne vardı ki?
  • onlara türkiye genelinde birşey deniyorda o ile başlıyıp u ile biten neyse geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.