Şimdi Ara

çok acil yardım hemde çok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı çalıştırdığımda direk siyah ekran ve sabit bir şekilde duran bir imleç ne biosa gidebiliyorum nede başka bir şey sadece bir imleç görünüyor çok acil yardım.
    anakart ıntel marka

Ram kontrolü yapıldı.İlemci alternatifler ile denendi
    powersub denendi harddisk sökükken denendi ne yaptı isem bu ekranın ilerisi yok

• Tekrardan Sistem Kurmayı Denediniz mi ? Yani format ekranına gelebildiniz mi? Muhtemelen yazılımsal bi sorundur.
  • yaptığın kontrolde sorun yoksa yüksek ihtimal bios yüklemesi yapılması gerek..

geçmişi sağlam bir bilgisayarcıya götümeni tavsiye ederim.. zira diğerleri anakart arızalı diyerek geçiştirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOGACCANKIR -- 16 Nisan 2015; 12:21:18 >
  • oNrGungor sistem yüklemesi yapılamıyor cihazda hic vga görüntüsü yok sanki voltaj sıkıntısı var gibi ne onbort ne harıcı ekran kartı
  • DOGACCANKIR kullanıcısına yanıt
    zaten anakart gitmiş diyenlerin sayısı %90 umutsuz vaka gibi duruyor
  • sorunu giderdim :) ıntel anakart uzerinde bulunan jumper jack sloglarını değişince yani bir alta takınca bios açılıyor ıntelin ınternet sıtesınde bıos yazılımı ındırıp bıosu yeniden kurdum jumperı yeniden eski yerine takıp çalıştırınca çalıştı
  • Selimoglu61 S kullanıcısına yanıt
    tebrikler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.