Şimdi Ara

cok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512 mb micro sd hafıza kartını flash disc nietine kullanıyım dedim
    sorunsuz bi şekilde kullanırken birden karışık yazılar cıktı
    kartın içinde iki klasör vardı
    teki extra ydı ismi klasörün
    dieride yedekti ismi
    extradaki herşey sorunsuz görebiliyorum kopyalıyorum
    ama yedekler klasörü kayboldu yerine bi sürü klasör cıktı
    yedeklerin içinde cok önemli bilgiler vardı
    onlara nasıl ulaşabilir
    kartı biçimlendirip kurtarma programlarıyla kurtarabilirim ama
    ben yedekler klasöründe 20 ye yakın klsör vardı
    her klasörün içindeki bilgileri o klasöre ait olacak şekilde kurtarmam gerek
    yardımlarınızı bekliyorum
    şu an gereksiz bi şekilde cıkan o klasörlerin resimlerini de ekliyorum

http://img27.imageshack.us/my.php?image=ofulan.jpg

ordaki klasörleri tıkladığımda X örnek olsun G:\X erişilemez. Dosya adı, dizin vveya birim etiketi sözdizimi hatalı.
    uyarısı cıkıyor
    bir başkasında uyarıda
    G:\X. kullanılamayan bir konuma karşılık geliyor. Bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir. Emin olmak için diskin doğru takıldığını veya internet veya ağınıza bağlı olduğunuzu denetleyin ve yeniden deneyin. Hala konumlandırılamıyorsa, bilgi başka bir konuma taşınmış olabilir.
    uyarısı cıkıyor

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum o klasör 20 mblık bişey ama içinde benim için önemli olan cok belge var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir86 -- 24 Nisan 2009; 2:04:41 >

• Geçmiş olsun, Şöyleki işin gerçekten zor sayılır.
    İlk önce kopyalanabilen dosyalaırnı bilgisayarına kopyala. Sonra recovery programlarıyla format atmadan bir şansını dene.

Ben bu konularda R-Studio ya çok güvenirim. Gerçekten başarılı bir yazılım.
    Eğer o olmaz ise Data Doctor Recovery Pen Drive gibi değişik yazılımlarıda kullan.

Eğer bir sonuç olamazsan şuanki dosya sistemini seçekerek hızlı format atıp tekrar recovery programlarını deneyebilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28032972/mpage_1/key_/tm.htm#28032972

Tabi bu işlemlerini yapmadan önce eğer veriler senin için çok çok değerliyse veri kurtarma firmalarıylada irtibata geçebilirsin.
    Neyse umarım kurtarırsın, kolay gelsin....

• Ben formatı pek tavsiye etmem. Dosyalar taşınmıyorsa Linux'un kurulumsuz çalışan herhangi bir sürümüyle CD'den bilgisayarını başlatarak dosyalara bir şans daha verebilirsin. Belki de hatasız görüntüler, belli olmaz. Sonrasında işin kolay CD'ye yazabilirsin. Rapid share benzeri ortamlara aktarabilirsin. PC dergileri her ay farklı Linux sürümleri dağıtıp duruyor. Bulman çok zor olmaz.
  • veri kurtarma yoluna gittim ama verilerin ufak bi bölümünü kurtarabildim
    kurtarabildiklerimde hepsi birbirinin içine karıştı tabii ki
    benim işime yarayan 20 veya 30 mblık bi bölüm ama
    o 20 - 30 mblık yerde benim için önemli yüzlerce belge vardı
    veri kurtarma tam işime yaramadı

quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Ben formatı pek tavsiye etmem. Dosyalar taşınmıyorsa Linux'un kurulumsuz çalışan herhangi bir sürümüyle CD'den bilgisayarını başlatarak dosyalara bir şans daha verebilirsin. Belki de hatasız görüntüler, belli olmaz. Sonrasında işin kolay CD'ye yazabilirsin. Rapid share benzeri ortamlara aktarabilirsin. PC dergileri her ay farklı Linux sürümleri dağıtıp duruyor. Bulman çok zor olmaz.

sizin dediklerinizi denicem umarım cd yi temin edebilirm bi yerden de denerim
    arkadaşlar benim 2 aylık zaman zarfımı aldı o belgeleri hazırlamak ve hiç bi şekilde geri onları bulamam
    ancak zamanı geri alcaz o şekilde yani o kadar önemli

• bende de aynı problem var. sorununuzu çöze bildinizmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.