Şimdi Ara

COK ACİL TAKASLIK NOKIA N91 4GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR TELEFONU YENI ALDIM AMA ARKADASIN HOSUMA GITMEDI ACIKCASI COK AGIR BIR CIHAZ CEBIME KOYDUGUMDA YOLDA GIDERKEN PPANTOLON YERE DÜSECEK DIYE KORKTUM BUGUN YANI BU YUZDENDE FAZLA AGIR OLMAYAN BIR CIHAZLA TAKASLAMAK İSTİYORUZ CIHAZIN YANINDA KULAKLIK HARIC KUTUSU İLE BUTUN APARATLARI YOLLANACAK FATURA GARANTI BELGESIDE DAHIL AMA GARANTISI BITMIS CIHAZ GAYER TEMIZ BIRAZDAN RESIMDE EKLIYCEM ZATEN TAKAS ETMEK İSTEDIGIMIZ TELEFON BASTA P990 İ OLSUN BASA BAS TAKAS ISTIYORUZ AMA HER TEKLIFEDE ACIGIZ AMA P9 OLURSA SUPER OLUR takas fıyatı 270 ytl

beyler bunu mutlaka okuyun teklıf vermeden önce tum turkıyeye yollarım ama aldıgım cıhaz elıme gectıgınde bunun dısında teklıf vermeyın ilk yollarsın dıye
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• p990i o cihazdan sadece 10 gr daha hafif
    sorun olmasın sonra, belirteyim dedim
  • Kardeşim yeni ilan açacağına ilkin bana sattığın telefonun eksiklerini tamamlaman gerekmiyor mu? Ne demek; '' benim işim gücüm var onunla mı uğraşacağım'' . Önce sattığın cihazın işlemini bitir sonra yeni şeyler sat öyle değil mi ama...
  • n91 4gb? 270 lira?? abartmayalim arkadaslar lutfenn...
  • bencede 280 e garuda 8 gb ı zor sattı ....
  • arkadasım orda nakıt 270 ytl dıye b ıseymı yazıyor atıp tutuyomuz takas fıyatı yazıyor cıhazım satılık degıl ayrıca guruda 280 ytl ye sadece satılk dedı takasda fıyatı degısır dedi bilip bilmeden ilan kırletmeyın

• quote:

Orjinalden alıntı: tenmy1984
    beyler bunu mutlaka okuyun teklıf vermeden önce tum turkıyeye yollarım ama aldıgım cıhaz elıme gectıgınde bunun dısında teklıf vermeyın ilk yollarsın dıye
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Tenmy kardeşim her ilanda mutlaka bunu yazıyorsun da niye hep ilk önce telefonu sen alıyorsun ?
    Telefon alacagın zaman bile ilk önce telefon elime gelsin sonra havale yaparım diyorsun satılık ve takaslık ilanlarında da önce kargoyu ben alırım sonra kargo/para yollarım diyorsun.
    Önce para diyenler teklif bile etmesin gibi ibareler kullanıyorsun ama..
    Bu forumda işleyiş bu şekildedir cihaz satan kişi parayı alır sonra kargosunu gönderir , takasta da referansı çok olan gönderir bi şekilde bu kabullenilmeli ama sen her zaman önce para veya kargo elime geçsin istiyorsun.Bu şekilde senin de alım-satımın zorlaşır , ha referansı olmayan üyelerle bu şekilde alışveriş olabilir ama forumda kaç senedir alışveriş yapan adamlarda bile aynı tutumu gösteriyorsun.
    Sadece belirteyim dedim yanlış anlama sadece bi tavsiye bu konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben zaten gecmısı olan abılerıme hemöen yolluyorum onblar kendılerını bılıyor zaten arkadasım bu uyarını dıkkate alıyorum sadece rutbe sahıbı olanra gecmısı olanlara ilk önce yollarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.