Şimdi Ara

ÇOK ACİL SES SORUNU İÇİN YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalr. 2 gün önce aldığım hp pavillion 1390et mopdel laptop u bugün hp nin kendi sitesinde ki driverları indirdim ve kurdum. ama ses çıkmıyor. ses in üzerinde kırmızı çarpı var. açılmıyorda. pc nin sağ alttaki ses logosuna mouse un üzerine gelince etkin ses aygıtı yok uyarısı veriyor. driverları defalarca tekrar kurdum ama sorun düzelmedi. si,stemi, geri yükleyeyim dedim. her defasında

Sistem geri yükleme bir dosyaya erişemedi. bu olasılıkla bilgisayarda bir virüsten koruma programı çalışmasından kaynaklanıyor. virüsten koruma programınızı geçici olarak devre dışı bırakın ver sistem geri yüklemeyi yeniden deneyin. Sistem geri yükleme esnasında belirtilmeyen bir hata oluştu (0x80070005)

Bu uyarıyı alıyorum. ama pc deki her programı kapadım sorun yine düzelmiyor :(

sorunu nasıl çözebilirim ? eğer çözemezsem sistemi tekrar nasıl kurabilirim. (win7 home premium 64 bit işletim sistemi var) yardımlşarınızı bekliyorum...

Ayrıca hdd 500 gb ama 451gb c bölümü görünüyor. 12,5 gb recovery bölümü göörünüyor. harddiski nasıl bölebilirim ?

• Disk bölme
    http://www.programlar.com/tr/egitim/windows/windows-7-de-sabit-diskinizi-ikiye-bolmek/

recovery cd si yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pannekamp -- 14 Ekim 2010; 16:30:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

Disk bölme
    http://www.programlar.com/tr/egitim/windows/windows-7-de-sabit-diskinizi-ikiye-bolmek/

recovery cd si yok mu ?

recovery cd oluşturamadım daha. bulunduğum ilçede dvd bulmakta zor. araştırıyorum....

ama halen anlamış değilim. adamların kendi sitesinde kendi drivberlarını indirdim sorun çıktı hayret !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.