Şimdi Ara

*ÇOK ACİL*Satılık veya Notebook/Netbook ile Takaslık Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Kıl dönmesi denen bir meret yüzünden ameliyat oldum ve maalesef 20 gün boyunca yatmak zorundayım.
    Mecbur nete girmek için dizüstü gerekiyor.
    Baştan söyliyeyim , şu an makinaya ait ve performans sslerini atamıyorum , oturamadığım için. aslında hepsi bilgisayarda mevcut fakat aktaramıyorum. Ama kısaca söylemek gerekirse ,
    3DMark 06'dan ufak bir OC yardımıyla 12knın üstünde aldım.
    F.E.A.R 2 , Cod 5 , BiA : HH vs . gibi yeni oyunlarda 1280x1024 full herşey açık sorunsuz oynadım (Crysis serilerini denemedim açıkçası. Fallout 3te Ultra High ayarlarda kasma oldu ama High ile aralarında pek bir fark yok)
    İşlemci çok iyi OC oluyor esasında . Fakat sanırım termal macununun soğumasından dolayı 3.04ten sonra problem çıkartıyor. (ilk aldığımda 3.54e kadar çıktım default fan ile zaten termal macun pahalı birşey değil)

Sistem bileşenleri:
    Anakart:
    Gigabyte EP35-DS3
    İşlemci
    Intel E7200 C2D
    Ekran Kartı
    Zotac 9600GT Synergy Edition
    Ram
    Kinston 2Gb 800Mhz
    DVD ve CD RW
    Samsung DVD RW ve LG CD RW
    Kasa
    Feel Twister
    PSU
    Cooler Master RC690 460W

İşlemci ve anakartı 2. el olarak almıştım. Kutuları atılmış garanti belgeleri yok ama nerden alındığını hatırlıyorum sanırım. Diğer parçalar 0 olarak alınmıştır.

Satış fiyatı olarak 650 TL istiyorum. Takas öncelikli tercihim. Bugün akşama kadar alıcı veya takasçı bulabilirsem çok sevineceğim.
    Monitör ve HDD bulunmamaktadır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 30 Mart 2009; 3:59:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İyi fiyat. Hayırlı satışlar.
    Alışveriş Yaptıklarım: tamirci101, Mene, Beriko, JANT!, CaReTTa_99, Misti, Mitra, Marco..., asi_firtin, cultus, biyoman, ozgunkaratekin, slidex19, heycudder, erda33, THE OK., chnkty, Serhan81, gurpolo4, Sp4rtacus, canmustu, CLauDio_1907, YandAngeL, Tari_34, CooLZerO, R1Tech, Bedo, tahaco, Jeak, Bycesurr, montanaturner, KediQ, zawazingo, bakur, OTTOMAN_67, Renovatio90, huseyin1831, mgedik06, zercx, Sir Wilde, alidinc06, wowtr
  • Teşekkür ederim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.