arkadaşlar ekranda renksel bozulmalar oluyor fareyi gezdirdikçe format attıktan sonra oldu böyle ekran kartım sapphire 6850 aero özelliğini yapmayınca sorun yok ama aeroyu açınca renkler kayıyor sorun neyden olabilir? önceden yoktu böyle ilk defa format attım pcye yeni zaten pc ondan sonra oldu windows 7 cdsi bozuk olabilir mi hiç hata vermedi ama x64 ultimate kurdum win7. lütfen arkadaşlar yardım edin driverler flan tamam ama olmuyor bf3 u hihgda oynuyodum şimdi açılıyor renkler kaydığı için hiçbişey anlaşılmıyor :S
Merhaba,
Ekran kartının driverini sorunsuz olarak kurduğuna eminmisin?
Bilgisayarım sağ click -> Özellikler -> Aygıt yönetici burada herhangi bir sıkıntı mevcut mu?
Hatta, sen ekran kartı driverini sistemden tamamen kaldır ve üretici web adresinden güncel olan driveri indirip kur bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Ekran kartının driverini sorunsuz olarak kurduğuna eminmisin?
Bilgisayarım sağ click -> Özellikler -> Aygıt yönetici burada herhangi bir sıkıntı mevcut mu?
Hatta, sen ekran kartı driverini sistemden tamamen kaldır ve üretici web adresinden güncel olan driveri indirip kur bakalım.
teşekkür kardeşim ilgin için işin tuhafı aero yapınca ve oyunlara girince oluyor böyle windows temel yapınca saydam olmayanı hiçbir sorun yok rica etsem bana driver adresini bulabilirmisin sapphire hd 6850 256 bit 1 gb gdr5 dx 11 ekran kartı
3 kere format attım banamısın demiyor dediklerinizide yaptım ama aynısı yine :( içini açıyorum kasanın sıkıntı yok tüm fanlar çalışıyor değme flanda yok kafayı yicem yahu sabah sapasağlamdı nerden format attım off :(
pek ümitli değilim ama denicem sizce neyden yapmış olabilir çünkü sabah batlefield 3 ü highde oynuyodum temizlik olsun diye windows 7 64 bit ultimate kurdum yine ama böyle bir sorunla karşılaşacağımı bilseydim yaparmıydım :( umarım çözüm olur anakartım m68mt-s2 güncel anakart. cd si flan kaçkere yükledim ama bakalım sizin dediğinizi uyguluyorum şimdi
ltfn arkadaşlar ne yapabilirim başka daha yeni aldım 2 hafta olmadı :(
3 Hafta önce sistemi ben kurdum İSTANBUL Sultanbeyli Karadeniz Bilisim.Şuan sorunla ilgilenmekteyim sorunu hallettiğimde emin olun sizide bilgilendireceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme