13 şubatta a2 sınavına girdim. benle aynı tarihte giren bir arkadaşım(başka kurstan) yarın direksiyon sınavına girecek. zaten başka ildekiler çok daha önceden girdi. ben kursu aradım senin sınavın yok dediler. kursa kavga etmeye gittim ama erkek yoktu hiç. kadına bağırdım biraz, bana hepsi birlikte olmuyor, senin sınav tarihin belli değil daha dedi. napacam ben şimdi??? ...
bende direksiyon sınavına gireli 1 hafta oldu galiba kaçırdın sen
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
13 şubatta a2 sınavına girdim. benle aynı tarihte giren bir arkadaşım(başka kurstan) yarın direksiyon sınavına girecek. zaten başka ildekiler çok daha önceden girdi. ben kursu aradım senin sınavın yok dediler. kursa kavga etmeye gittim ama erkek yoktu hiç. kadına bağırdım biraz, bana hepsi birlikte olmuyor, senin sınav tarihin belli değil daha dedi. napacam ben şimdi??? ...
Hocam dandik yere gitmeseydin 1-2 ay ehliyeti geç alıcaksın bekle biraz artık
quote:
Orijinalden alıntı: oranj001
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
Hocam dandik yere gitmeseydin 1-2 ay ehliyeti geç alıcaksın bekle biraz artık
dandik yere gitmedimki. geçen sene ablama b aldık burdan. yaw bütün terslikler beni buluyor. ygs kağıdı gelmeyen bi ben kaldım burada. ne bu şanssızlık ya...