Bildirim
Çok Acil Dx10 ve eax hakkında!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
DX10 için Vista olmalı. Audigy driverları da creative sitesinde mevcut. 32 Bit Vista kullanacaksanız 4 GB. RAM'i görmeyecektir, aklınızda olsun.
Teşekkürler,
Hicks -
EAX kullanamayacaksın ne yazıkki Vista desteklemiyor. İllaki Audigy için creative Alchemy kullanmak zorundasın eax için. O da parayla satılıyor. -
bende audigy value 7+1 kartı var vistayı denediğimde creative sitesinden driverlarını yüklemiştim ama bütün özelliklerini kullanamıyordum sadece sesi alabiliyordum tabi bu benim dediğim vista daha yeni yeni piyasaya çıktığında heralde driverları düzeltmişlerdir
Edit : Nitekim Hala problemliymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 9 Ekim 2007; 14:07:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Resident
EAX kullanamayacaksın ne yazıkki Vista desteklemiyor. İllaki Audigy için creative Alchemy kullanmak zorundasın eax için. O da parayla satılıyor.
O zaman ya 10$ vereceğiz sürücü için, ya da dx 10 veya eax arasında seçim yapmak zorunda klacağız -
Arkadaşlar herkese teşekkürler ilgileri için.
Ben sırf eax için vistaya geçmekten vazgeçtim şu anlık. İlerde acaba creative bedava sürücü çıkarır mı vista için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam Fisher 6600 -- 9 Ekim 2007; 16:12:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X