Şimdi Ara

Çok Acil Dx10 ve eax hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil direk soruya geçiyorum . Vista için ram takviyesi yapacağım hemen şimdi.
    Fakat Dx 10 için vista mı gerekli? Vista gerekliyse benim audigy 2 zs ses kartı var. Bu kartın eax, dolby digital vs. özelliklerinden yararlanabilir miyim? Herhjengi bir sürücü var mı?

• Merhaba,

DX10 için Vista olmalı. Audigy driverları da creative sitesinde mevcut. 32 Bit Vista kullanacaksanız 4 GB. RAM'i görmeyecektir, aklınızda olsun.

Teşekkürler,

Hicks
  • EAX kullanamayacaksın ne yazıkki Vista desteklemiyor. İllaki Audigy için creative Alchemy kullanmak zorundasın eax için. O da parayla satılıyor.
  • bende audigy value 7+1 kartı var vistayı denediğimde creative sitesinden driverlarını yüklemiştim ama bütün özelliklerini kullanamıyordum sadece sesi alabiliyordum tabi bu benim dediğim vista daha yeni yeni piyasaya çıktığında heralde driverları düzeltmişlerdir

Edit : Nitekim Hala problemliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 9 Ekim 2007; 14:07:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

EAX kullanamayacaksın ne yazıkki Vista desteklemiyor. İllaki Audigy için creative Alchemy kullanmak zorundasın eax için. O da parayla satılıyor.

O zaman ya 10$ vereceğiz sürücü için, ya da dx 10 veya eax arasında seçim yapmak zorunda klacağız
  • Arkadaşlar herkese teşekkürler ilgileri için.
    Ben sırf eax için vistaya geçmekten vazgeçtim şu anlık. İlerde acaba creative bedava sürücü çıkarır mı vista için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam Fisher 6600 -- 9 Ekim 2007; 16:12:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.