Şimdi Ara

çok acil bahane uydurmam lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırılmadan Ayrılık olmaz Sen icinden ne gecıorsa onu sole... (yane artık ne hıssediorsan)(ama elbetee kırılacaktır maksat ene aza indirgemek)
  • herzaman neler hissettiğini söylemek en acısızı olmuştur...

en azından mewzu lastiğe dönmeyecektir.. gereksiz konuşmalar, yalanalr dolanlar olmayacaktır kısa we net.. delikanlıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gisler -- 12 Mayıs 2005, 9:29:00 >
  • "Doktor 3 haftalık ömrün kaldı" dio de
  • *telefonlarını mesgule al hatta bazen kapalı tut
    bu biraz uzun ama en etkili çözüm
    eskisi gibi ilgilenme hatta tepkisiz kal çogu olaylara arama sorma (bu bosluk zaman da yeni bir kız arkadası da bulabilirsin ) kız arkadasın kendini içten içe yesin daha sonra o gelip sana ayrılmak isteyeceğinin söyler

yada en etkili çözüm direk konuya gir
    sana karsı yanlış şeyler düşünmüşüm aslında ben sana layık biri değilim
    ayrılalım ama arkadas kalalım de
  • "Hayatımda bi sürü belirsizlik var geleceğimden emin değilim. Bu belirsizliklerin içine senide sürükleyemem" de belki işe yarar.
  • aYRıLmaa Sende Bir Kenarda Dursun Sonra Lazım oLur....
  • Bu gibi durumlarda dürüst olursan inan saygı görürsün ve iyi hatırlanırsın.Neden ayrılmak istiyorsan otur karşısına dürüstçe söyle üzüleceğini bilsen bile söyle.Sevmiyorsan sevemedim seni de,başkası varsa bir başkası girdi hayatıma de.Yeterki dürüst ol.Yalanlarla ancak kendini kandırmış olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çinli

bunalıma girmiş havası ver bı kac gün sonra deki sana karşı bışey hıssetmıyorum artık (söylerken üzgün görünmen gerekir . cok cabalıyorum senı tekrar sevmeye ama olmuyo de. işe yararmı bılmem

ayyyyy koptuuuuuuuuuuummmmmmmmm

• başkasını severken senle çıkamam de sen bunu hak etmiyorsun de
    2dakka yı yendim edit yapıyorum
    .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 12 Mayıs 2005, 16:02:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Bu gibi durumlarda dürüst olursan inan saygı görürsün ve iyi hatırlanırsın.Neden ayrılmak istiyorsan otur karşısına dürüstçe söyle üzüleceğini bilsen bile söyle.Sevmiyorsan sevemedim seni de,başkası varsa bir başkası girdi hayatıma de.Yeterki dürüst ol.Yalanlarla ancak kendini kandırmış olursun.

Sonra Kadın İsterse deki gibi olmasın.
  • Olmaz olmazDürüstlük çok önemli.
  • ne gerek var bahaneye...bence esas bahanenı anlarsa kırılır...cık karsısına anlat sebebını..boylesı daha ıyı olur ıkınız ıcınde..
  • eğer ilişkin kısa süreli ise analn söylemeden gercekleri anlat derim ben
    eğerki uzun süreli bir ilişkiyse gene gercekleri anlat ama öyle bir anlatki sen haklıymışın gibi sonuç cıksın ortaya
    böylece oda üzülmez
    amam sunuda unutma kızlar her ayrılıkta üzülürler :))
  • bitti bitti daha ne uzatıyon
  • yaw arkadaşlar her yolu denedim...ama bana daha çok bağlandı hergeçen gün de artarak devam ediyor...Dayanamıyorum artık kıskançlık krizlerine...her şeyi denedim kendimden soğutmak için ama nafile 1 yılı yeni geçti işte...bak mesela sevgililer gününde yanına gitmedim hediye almadım...ama ne oldu o beni buldu... yılbaşınıda sadece basit bi mesajla geçiştiririm dedim ama nerdee...yok kardeşim dürüstçe anlatıyım diyorum ama yok yani ne diyim?kıskançsın diyorum bu kadar sıkma ben zora gelemem diyorum hayatındaki önceliklerini hatırlatıyorum her zaman, kızıyorum bağırıyorum o da kızıyo bağırıyo tabiii -boş dururlarmı?- ne oluyo özür diliyo bi daha yapmıcam söz diyo...2 gün sonra aynı...offf yaa offf...
  • "Ben erkek seviyorum" de
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

yaw arkadaşlar her yolu denedim...ama bana daha çok bağlandı hergeçen gün de artarak devam ediyor...Dayanamıyorum artık kıskançlık krizlerine...her şeyi denedim kendimden soğutmak için ama nafile 1 yılı yeni geçti işte...bak mesela sevgililer gününde yanına gitmedim hediye almadım...ama ne oldu o beni buldu... yılbaşınıda sadece basit bi mesajla geçiştiririm dedim ama nerdee...yok kardeşim dürüstçe anlatıyım diyorum ama yok yani ne diyim?kıskançsın diyorum bu kadar sıkma ben zora gelemem diyorum hayatındaki önceliklerini hatırlatıyorum her zaman, kızıyorum bağırıyorum o da kızıyo bağırıyo tabiii -boş dururlarmı?- ne oluyo özür diliyo bi daha yapmıcam söz diyo...2 gün sonra aynı...offf yaa offf...

çek restti bitsin kardeşim yaa sen üzülecegine o üzülsün.sen de seviyorsun ki onun üzülmesini istemiyorsun...arama bak 3 hafta nasıl söz veriyorlar...kafalarına dank ediyor kızların böyle durumlarda herşeye söz vermeye başlıyorlar ve yapıyorlar....çok sıkıldım bu sevgiden, ben sevemiyorum, biraz ara verlim de o da hemen bitirsin ilişkiyi.....

• quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

arkadaşlar kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum.kalbini kırmadan güzel bir bahane uydurmam lazım.yardımalrınızı bahnenelerinizi beklıyorum

abi neden ayrılmak istiyosan bunu usluplu bi şeklide anlat.doğrular her zaman en iyisidir.biraz kırılacak uzulecek ama (hatta içinden küfür edecek bi tarafların gıdıklanacak) gecer merak etme
  • bana sorasan,cik erkek gibi karsisina

ne düsünüyorsan her seyi teker teker ona anlat,kirma incitme,fikrini al,arkadas kal

sakin yalan söyleme,sonra cok üzülürsün

benden söylemesi,bu arada belkide cok degerlidir,iyice düsün ayrilmadan önce,sonra pisman olmayi istezsin herhalde.
  • 2 gün sonra yana yana aramayacağına emin misin? ayrılmak en kolayıdır. eğer pişman olursan bu yaptığınan sonra geri dönemezsin...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.