Bildirim
COK ACİL ?!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cevap C mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
Cevap C mi ?
Evet :O
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FenBilgini
quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
Cevap C mi ?
Evet :O
Niye :O ? -
Hacı zaten protein demiş uzunlugu aynı n-1 mi n mi kaç su çıkıyorsa genel yani degişmiyor ama farklı protein dedigi için trna sı farklı olur orda karıştırdın herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperfex
Hacı zaten protein demiş uzunlugu aynı n-1 mi n mi kaç su çıkıyorsa genel yani degişmiyor ama farklı protein dedigi için trna sı farklı olur orda karıştırdın herhalde
Her trna aminoasidine ozel degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Hacı zaten protein demiş uzunlugu aynı n-1 mi n mi kaç su çıkıyorsa genel yani degişmiyor ama farklı protein dedigi için trna sı farklı olur orda karıştırdın herhalde
Evet ama aynı amino asiti farklı trnalar çağırabilir. -
quote:
quote:
Tamam bende öyle diyorum aynı protein dememişki farklı protein molekülü demiş benmi karıştırıyorum ya tm oldugumdan yanlış yapabilirim veya unutmuş -
quote:
quote:
quote:
Tamam bende öyle diyorum aynı protein dememişki farklı protein molekülü demiş benmi karıştırıyorum ya tm oldugumdan yanlış yapabilirim veya unutmuş
He bide aynen 20 tane trna çeşidi var hepsi farklı aminoyu kodluyor ama bak kesinlikle farklı aminoasit çeşidi kodluyor gibi bir ifade olursa yanlış çünkü aynı trna bazen 1-2 aminoasitde kodlayabilir
-
En fazla 61 trna cesidi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X