Şimdi Ara

Çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea gsmobile 5 gb taraftar modem kullanıyorum.2 ay önce faturamı son ödeme tarihinden 1 gün sonra ödedim.Bu ayda 4 gün sonra ödedim.Hatta 4. gün 1 gün içerisinde ödeme yapmazsam internetimin kesileceğini bildiren bir mesaj attılar.Avea ile 12 aylık taahhütüm var.Akılma kurt düştü,acaba taahhüt bozulur mu gibisiyle ve tam olarak benim taahhüdüm olmsa da zam geldikten sonraki taahhüdü buldum.Aynen şöyle yazıyor;

17. İşbu Taahhütname uyarınca adıma tahakkuk ettirilen faturalardan herhangi birini, en
    geç bir sonraki ay tahakkuk ettirilen fatura bedeli ile birlikte ödememem veya eksik
    ödemem ya da 1 (bir) yıl içerisinde fatura ödemede 2 (iki) defa temerrüde düşmem halinde,
    işbu Taahhütname kapsamında AVEA tarafından sağlanan hakların sona ereceğini ve
    yukarıda madde 13 hükmünün uygulanacağını,

13. İşbu Taahhütname’yi imzalamamı müteakip adıma tahsis edilen GSM numarası EK
    1’de belirtilen söz konusu hattın aktif hale getirildiği tarihten itibaren / işbu Taahhütname
    imza tarihinden önce adıma tahsis edilmiş ve Paket kapsamına dahil edilen GSM numarası
    EK 1’de belirtilen hattı işbu Taahhütname imza tarihinden itibaren 12 (oniki) ay boyunca
    faturalı sistemde ve seçtiğim İnternet Paketi kapsamında işbu Taahhütname’ye uygun
    şekilde açık tutmayı taahhüt ettiğimi, ilgili hattı kapatmak, AVEA tarafından ilgili
    mevzuat ve/veya Abonelik Sözleşmesi uyarınca kapatılmasına neden olmak, başka kişi ya
    da kuruluşlara devretmek, faturalı sistemden faturasız sisteme geçirmek, başka bir
    operatöre taşımak, söz konusu hatta tanımlı İnternet Paketlerini iptal ettirmek veya
    değiştirmek, İşbu Paket kapsamında tarafıma teslim edilen Cihaz’ın, işbu Taahhütname
    süresi içerisinde kaybedilmesi veya çalınması ve/veya herhangi bir şekilde kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle ilgili hatların kapatılması halleri de dahil, söz konusu taahhüdüme
    uymamam durumunda, Paket kapsamında faturama yansıtılan indirimden faydalandığım
    ay sayısı x indirim bedelinin (25,8 TL) cezai bedel olarak yansıtılacağını ve taahhütün
    bitmesine kalan ay x 8,80 TL kalan cihaz bedelinin faturamda yer alacağını,

Bende son ödeme tarihini 2 sefer geçirdim.Burda benim durumum temerrüde düşmemi oluyor.Acil cevap verirseniz iyi olacak.Korkmaya başladım.Bu hesaba göre 230 lira gibi bir para ödemem gerekecek.Bilgisi olanlar acil cevaplasın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 22 Ekim 2012; 18:40:08 >

• Arkadaşlar taraftar modem kullanıpta son ödeme tarihini 2 kez geçiren falan yokmu aranızda?Bir bilgisi tecrübesi olan.Bir tek benim başıma mı geldi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK ACİL 15DK KALDI!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.