Şimdi Ara

CoinPot Nedir – Nasıl Kullanılır (Faucet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CoinPot Nedir? – Nasıl Kullanılır? (Faucet)

    CoinPot Nedir – Nasıl Kullanılır (Faucet)


    CoinPot Nedir - Nasıl Kullanılır?

    Faucet, Türkçe karşılığı olarak ‘musluk’ anlamına gelse de bizlerin kripto para kazanmamıza yardımcı olmasına yarayan bir işlevi vardır. Bu sistemden yararlanabilmek için, belirli sitelere girip, günlük 5-6 kez tıklamamız yeterli olacaktır. Bizler her tıkladığımızda üye olduğumuz en güvenilir faucet sitesi olan CoinPot ‘a tıklayarak kazandığımız coinler aktarılacaktır. Eğer daha fazla kazanmayı düşünürseniz makalemizde tüm gereken detaylar ve gerekli Faucet websiteleri yer alacaktır.

    CoinPot Nedir – Nasıl Kullanılır (Faucet)


    İşin özeti; CoinPot Faucet Sistemi, siz bilgisayarda takılırken ufak ufak Bitcoin kazanmanızı sağlayan sitedir.

    Dikkat! Eğer siz de Faucet sistemini kullanmaya başlamak istiyorsanız, vereceğimiz adımları sırasıyla takip etmeniz gerekmektedir.

    1.ADIM
    Öncelikle CoinPot Kullanımı için, CoinPot web adresine girip kayıt olmalısınız. Burada CoinPot cüzdanı ve sitelerden elde ettiğimiz Bitcoin ve diğer altcoinler buradaki cüzdana aktarılacak.

    2.ADIM
    Eğer CoinPot’a üye olduysanız artık geri kalan kısımlar çok kolay. Bu 2. Kısım’da yapmanız gerekenler; Şimdi sizlere vereceğimiz tüm Faucets sitelerine girerken, CoinPot sitesine üye olduğumuz Kullanıcı Adı ve Şifreniz ile giriş yapmalısınız ki kazandığınız coinler, CoinPot hesabınıza aktarılabilsin. Bitfun Faucet buradan hem Bitcoin claim edip, hem de sundukları ufak quizlerden (sorulardan) ve anketlerden Bitcoin kazanıyoruz. Özellikle anketlerden güzel miktarlar kazanabilirsiniz. (5000-6000 Satoshi gibi)

    3.ADIM
    Bir diğer faucet sitemiz ise BonusBitcoin burada yapmamız gereken yine aynı mantık. CoinPot şifremiz ve kullanıcı adımız ile giriş yapıyoruz, ardından Claim Bonus butonuna tıklayarak kazandığımız coinlerin CoinPot hesabımıza geçmesini sağlıyoruz.

    4.ADIM
    Bir sonraki faucet sitemiz: FreeBitcoin Saat başı girip bitcoin claim edebilirsiniz. Ayrıca kazandığınız satoshiler İle multiply oynayıp miktarınızı arttırma şansınız var. Aynı zamanda isterseniz browser üzerinden bitcoin mine edebilme imkanınız da var.

    5.ADIM
    DİKKAT: Eğer Bitcoin harici başka coin çeşitlerinden de kazanmak istiyorsanız (ki tavsiye ediyoruz, çünkü Dash coin bile kazansanız CoinPot websitesi içerisinden Dash coinleriniz olsun, diğer coinler olsun Convert yani Bitcoin’e veya bir başka coine çevirebilme imkanınız oluyor.

    Dashcoin Kazanma Sitesi
    Litecoin Kazanma Sitesi
    Dogecoin Kazanma Sitesi
    Bitcoin Cash Kazanma Sitesi
    Bitcoin Kazanma Sitesi
    Bitcoin 2 Kazanma Sitesi
    Bitcoin 3 Kazanma Sitesi

    Not: Yıllardır bu sistemleri kullanan birisi olarak, ödemeyi kesinlikle yapan bir kuruluştur. Hiç bir sorun yaşamadık.

    Not 2: Eğer CoinPot üzerinden Mining yapmak isterseniz, VPN kullanmak zorundasınız, Türkiye üzerinden izin verilmemekte.

    ALINTIDIR:https://kriptopi.com/coinpot-nedir-nasil-kullanilir-faucet/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.