Şimdi Ara

Coin almak mı iş kurmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://forum.donanimhaber.com/10-bin-lirayla-ne-is-yapilabilir--150346379#150350624


    Şu konuda bahsetmiştim biraz konuyu açmadan önce de zaten aklımda bir iş fikri var. 10 bin lirayla gayet güzel yapılabilir bir iş.


    Ama bir yandan da aklımı kurcalayan bir şey var. 3-4 coin belirleyip, satın alıp, unutmak. 1-2 sene sonra dönüp bakarım ne kadar olmuş diye.


    İki türlü de kaybedeceğim 10 bin lira olacak hangisi mantıklı sizce ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi try1241 -- 29 Ağustos 2021; 23:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İş kurmak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun vadeli coin alacaksan ayı sezonunu beklemeni tavsiye ederim. Bu işten anlamıyorum diyorsan ekran kartı piyasasını takip et. Stoklar normale dönüp, fiyatlar üreticilerin tavsiye ettiği fiyatlara düşünce ayı sezonu gelmiş demektir. Hem o zamana kadar araştırma yapmak için fırsatın da olur.

  • Burak Demiralpyoutube
    Merhaba, Bu videoda Nbminer ile 3070ti testimizi yaptık ve güzel değerlerde eth hashrate deneyimledik, hatta istenirse eth bile kazılabilir 3070 ti ile iyi seyirler Hiveos referans link https://hiveos.farm?ref=211448 Üye olurken promo kod kısmına burakdemiralp yazarsanız 10 dolar hediye kazanırsınız Binance Referans kodu :50550919 Link: https://accounts.binance.com/tr/regis... Trbinance Referans kodu: SF97H42D Link: https://www.trbinance.com/account/sig... Chia Hesabı açabileceğiniz borsa Coinex ref kodu= 6faxh https://www.coinex.com/register?refer...
    https://youtu.be/ofMGtF9oV3w

    Getiri düştüğünde, kart satışı + miningden gelen parayla iş kurarsın.

  • Coin almak demek istiyorum. Ancak takip edebilme, analiz yapıp grafik okuyabilme becerini geliştirmen gerekiyor. Eğer bunları yaparsan, çok büyük paralarla girilen Coin işinden çok büyük kazançlar elde edebilirsin. Ama unutma çok büyük de kaybedebilirsin. Bu yüzden piyasayı çok iyi okuyabilmen lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.