Şimdi Ara

Coil whine vs gariplikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim;
    İ9 9900k
    Msi z370 gaming m5 anakart,
    Psu corsair rm750x 750watt gold full modüler,
    16gb ddr4 3200 mhz corsair ram
    Evga 2080 ti ftw3 ultra ekran kartı
    500gb m2 nvme ssd,
    1tb hdd,

Sistemim bu şekilde, ekran kartımdan son zamanlarda oyuna girdiğimde cızırtı şeklinde sesler gelmeye başladı, coil whine buzzing diye geçiyormuş. Bu modellerde görülebiliyormuş sanırım. Ses benim için önemli değil tabi performans versin bana yeter. Lakin bu seslerin karta zararı olup olmadığı konusunda bir bilgim yok. Öncelikli sorum PSU bu sisteme yeterlimi sizce, öneriniz varsa dinlemek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• psu gold sertifikasına sahip ise iyi öte yandan buradaki önemli faktör monitör :) onun haricinde coil whine li ekran kartını kullanmakta sıkıntı yok ses gıcık etmiyorsa tabiiki
  • Monitör ile alakalı ne olabilir hocam? Asus 165hz 0.5ms 2 aylık ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATERS kullanıcısına yanıt
    psu yeterliimi diye sormuşsun o yüzden sordum.
  • psu yeterli olacaktır.

coil whine karta zarar vermez, evga 2080ti için biraz garip ama.

en son hd7950 ref kasa kartımda ıslık çalıp türkü söylüyordu
  • coil whine bobin zırıltısıdır genelde ekran tazeleme hızıyla alakalıdır

900 serisinde çok vardı bu sorun özelikle 970 de de geçti artık çoku kartta yok size denk gelmesi şansızlık eger ürünler yenise garantisi varsa degişim isteyin

elimde kartın oc potansiyeli çok iyi degişim istemiyorum diyorsanız daha kalın bir thermal ped le bobin sogutucunuzun pedini degiştirin sesi %70 keser
  • SoNx27 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yorumunuz için, araştırmalarıma göre 2080 ti güçlü bir kart olduğu için zamanla dediğim cızırtı sesi tümünde olabiliyormuş. dediğiniz üzere bobinden kaynaklıymış, lakin kartın ömrüne ve ya performansına herhangi bir olumsuzluğu yokmuş. sadece ses açısından bir sorun, bu da benim için önemli değil kulaklıkla oynadığım için sesi duymuyorum, boştayken de herhangi bir ses yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Coil Whine sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.