Şimdi Ara

Çoğu Kişiye Net Söylememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya nedense böyle bir durum var bende hani kimse bilmesin yaptığımı kendim bileyim nazar değer göz değer bir şey olur(Merak etmeyin çok efsane bir şey yapmıyorum) gibi düşünebiliyorum.Hani nedense bir kaç kişi hariç netlerimi biri öğrenince rahatsız oluyorum.Biliyorum saçma ama benim gibi olan var mı? :)

• Sorana 150 net diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de nazara inanıyorum ama burda kimse beni gerçekte tanımadığı için söylüyorum bir şey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Çünkü hepimiz sanalız birbirimize göre :D gerçek hayatta da kıskanç olmadığını bildiğim kişilerle paylaşıyorum. Sorarlarsa söylüyorum onu da. Yine de çok duyurmaya gerek yok yani, sorulursa söylenebilir. İnsanlar çok iyi niyetli değil çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında güzel taktik hocam
  • Hocam biraz önce kuzenim geldi mesela optiği masada bırakmıştım coğrafyayı da iyi çözmüşün MaşAllah dedi.Hani ne bileyim rahatsız oluyorum.
  • Ben rakibi olduğum ve kendisinden iyiysem o tip kişilere söylemiyorum çünkü söylemem bile kırıcı olabilir. Foruma da yazmıyom adımız trolle çıkmasın diye, akrabalara söylememi de anam babam yasakladı. Sorduklarında benden önce lafa atlayıp onlar geçiştiriyor. Ben de kimseye söylemiyormuşum

• Maalesef insanlarin cogu hasetler ve ben goz denen seye inaniyorum. Kimsenin notunu merak etmiyorum ,yorum yapmiyorum, kimseye de notumu soylemiyorum. Banane milletten anasimiyim babasi miyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm kasmayın bu kadar söyleseniz ne olacak söylemezseniz ne olacak.

• Karşı tarafı çok sinir eden bir durumdur sınıftaki kız arkadaşım gecen sene ygs sonucumu sormuştu söyledim ve bende sordum söylömöm löyösö dö görörsön dedi açıkcası çok zoruma gitti nazar elbette var da şöylede bi atasözü var itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı :)
  • Hocam rakip değilde özellikle akrabalarda dediğim gibi sıkıntı yaşıyorum kuzenimde mezun olunca ne bileyim söylemek istemiyorum hani şu başarırsan zeki ilan edileceksin kaybedersen aptal olayı var ya biraz da ondan.Hani söylemek istemedikçe gördüğün gibi optiği masada unutmuşum sınavda sosyali de çözmüşün dedi yav ne bileyim işte kötü hissediyorum böyle durumlarda.
  • En iyisini yapıyorsun bana göre. :)
  • emrekonuk1752 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah'a şükür Allah çalışanın emeğini zayi etmez düşüncesindeyim o yüzden elimden geleni yapıp tevekkül yapmak kalıyor.
  • Hocam takdir edilmenin insanı daha iştahlandırdıgı kanaatındeyım. En azından ben oyle hissediyordum. Bence o kadar takma hatta sorana kendin soyle

• space. S kullanıcısına yanıt
    Bence arkadaslarin cogu yapmacik sekilde takdir eder ben hocalara soyluyorum motive oluyorum

• space. S kullanıcısına yanıt
    Hocam takdir eden arkadaş olsa da söylesek :) Bir tane var onla da zaten aynı denemeyi aynı gün çözüyoruz.Ha yalan yok 2-3 tane daha var onlar da zaten pek sormuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyzars

Bence arkadaslarin cogu yapmacik sekilde takdir eder ben hocalara soyluyorum motive oluyorum

+1 maalesef öyle herkes egoist ve bencil olmuş. Sınav senesinde daha iyi anlaşılıyor arkadaşlarının özellikleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doc.zey

quote:

Orijinalden alıntı: fyzars

+1 maalesef öyle herkes egoist ve bencil olmuş. Sınav senesinde daha iyi anlaşılıyor arkadaşlarının özellikleri

O yuzden en guzeli herkese mesafeli olmak en bastan beri oyleyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.