Şimdi Ara

Coğrafya Okuyarak mı, Çok soru çözerek mi öğrenilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20+ Yapan arkadaşlar bu konuda tavsiyeniz nedir ?

16-17 net yapıyorum şuanda. Hiç konu çalışmadım, soru da çözmedim. Duyduklarımla gördüklerimle genel kültürden yaptım hep. Ama bu netler yeterli değil. 20+ için nasıl bir yol izlemeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs zamanında bol bol soru çözmüştüm epey faydasını gördüm
    denemelerde 18 altına hiç düşmedim ygs'den beri hiç coğrafya kitabı açmadım , dediğin gibi biraz genel kültür biraz mantık yürüterek
  • son gece bı kıtap bıtırecegım sonra sınava gıdecegım 14 sorudan 7 8 yapsam yeter bana hiç bilmiyor degilim zaman bulamadım calısmaya ama son gün cıldırmaya basıcam ınsallah
  • bende şunu merak ediyorum.bende 2 lys coğrafya kitabı var.biri çok geniş anlatıyor ,simetri de normal anlatıyor.ben cografya1 e giricem.ayrıntılı mı çalışmalıyım yoksa simetri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

ygs zamanında bol bol soru çözmüştüm epey faydasını gördüm
    denemelerde 18 altına hiç düşmedim ygs'den beri hiç coğrafya kitabı açmadım , dediğin gibi biraz genel kültür biraz mantık yürüterek

Bu arkadaş gibi bende söylüyorum,bol soru çözmenin faydasını görenlerdenim.
  • lilwaynetr kullanıcısına yanıt
    hocam bu saaten sonra ne ayrıntısı ayrıca ıkısınıde gırmıcekmısın onu anlamadım. lys konusu pek yok zaten maden hayvancılık tarım var genel bı gır bu saaten sonra test en mantıklısı
  • Aga tamam bilgi sorulacakta sizde iyice bi abartmisiniz lys 3 cografyasindan 20 -18 net icin sinava kadar 2 hafta soru çöz yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarısı genel kültür yarısını da çalış gir 20 altı yapmazsın
  • Hocam soru ygs ye kadar çözülür sonrası konu çalışmak ve deneme çözmek soru bankalarında boğulmak ygs den sonra zaman kaybı olur ;)
  • bol bol soru
  • şuda gerçek tm1 tm2 tm3 puanını her net 1 puancık oynatıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.