Şimdi Ara

coğrafya ilk yerleşim sorusi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayağı bir baktım okudum kendi bilgim de bu yöndeydi ilk yerleşimlerde hep suya yakınlık önemseniyordu iklim olma sebebini açıklayabilecek varsa merak ettim doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İklim dedigimiz de sudur zaten ama dikkat ettiysen mezopotamya da bir yer var orasi suya bir yakinlik gostermiyor ama yine de tercih edilmis. Su da onemli elbet ama iklimin kapsami genis zaten suyu da icine alir diye dusunuyorum

• feykli bir soruydu.

buzullarda da su mevcut fazlasıyla fakat kimse yerleşmemiş çünkü iklimi yaşama el verişli değil.

2016 ygs çok ilginç bir sınavdı. çok ilginç sonuçlara gebe bence çünkü çoğu soru fakeliydi.

• yavzublk Y kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim mantıklıymış dediğiniz mısırın alınması garip gelmişti bana ondan merak ediyordum

• İlk insan iklimi nerden bilsin kardeş.Cevap su

@Jacques
    Buzul örneğini verip durmayın.Amerika kıtası coğrafyada Yeni Dünya olarak geçer.Amerika kıtasını bilmeyen kutupları hiç bilemez.İlk insanlar mezopotamya ya yerleşmişlerdir.Çünkü bilinen su kaynakları ordadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PusLu1 -- 14 Mart 2016; 2:01:39 >
  • saçmalamayı kesin lan artık iklimde sudur diyor dingile bak. ulan varya kendi yaptığınız cevabı kanıtlamak için takla ata ata bir hal oldunuz. Boru gibide hidrografya. İlk yerleşimler suya yakın bölgelere olmuştur hep. Bunu açın bakın 9 coğrafya kitabındada 10 kitabındada bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavzublk

İklim dedigimiz de sudur zaten ama dikkat ettiysen mezopotamya da bir yer var orasi suya bir yakinlik gostermiyor ama yine de tercih edilmis. Su da onemli elbet ama iklimin kapsami genis zaten suyu da icine alir diye dusunuyorum

Fırat Dicle yakınında orası
     coğrafya ilk yerleşim sorusi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İklim dedigimiz de sudur zaten ama dikkat ettiysen mezopotamya da bir yer var orasi suya bir yakinlik gostermiyor ama yine de tercih edilmis. Su da onemli elbet ama iklimin kapsami genis zaten suyu da icine alir diye dusunuyorum

Kamile bak Mezopotamya suya yakınkık göstermiyor diyor. Bu adam benden fszla coprafya netş yapmış olabilşr buna yanarım işte

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

Kamile bak Mezopotamya suya yakınkık göstermiyor diyor. Bu adam benden fszla coprafya netş yapmış olabilşr buna yanarım işte

diyorumya kendi yanlışlarını doğru diye göstermek için 10 takla atar böyleleri yediremezler yanlış yaptıklarını kabullenmeyi
  • ben de o mantıkla su dedim ama cevap anahtarı öyle demiyor muhtemelen ilk taslak falandi düzeltme olacak ya da açıklamasını adam gibi yapacaklar herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.