Şimdi Ara

coğrafya hocası bana küfürlü söz söyledi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamaninda sizinki kalkmiyormu deseydi benim mesela hep kalkardi kizlara lise zamanlarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki ana avrat sövdü. Bize çok sevdiğimiz hocalarda sövüyor biz gülerek karşılıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Sen bu lafları ciddiye alıyorsan üniversitede intihar edersin.

ondan değilde benim gibi bir çalışkan öğrenciye eksi vermesi ve sözlü notun düşük gelicek demesinden üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopol21

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Sen bu lafları ciddiye alıyorsan üniversitede intihar edersin.

ondan değilde benim gibi bir çalışkan öğrenciye eksi vermesi ve sözlü notun düşük gelicek demesinden üzülüyorum

Hiç bir şey olmaz, korkma.
  • Arkadaş gibi görüyor seni demekki böyle şeyler diyor şaka maksatlı sen anlamadıysan napsınki neyse ona bunun onurunu kırdığını söyle.
  • up
  • Ciddiye alınacak bir şey yok. Derstteki başarın düştüğü için seni uyarmaya çalışmış. Uyarı tarzı garip tabi ama kendine çeki düzen ver gibi bir şey demek istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SgtWallCroft

Ya arkadas bu ogrenci milleti neden haklarini bilmez ya.

Kardesim sinav notlarinin ortalamasindan dusuk sozlu veremez.Boyle konusamaz.Eger yaparsa aninda sikayet etcen.

Su ogrenci kardeslerim haklarini bilmedikce ogretmenler boyle daha cok uzerinize geliyor.

Madde 21 ? (Değişik:5.10.2007/26664 RG,) Bir dönemde öğrencilere her dersten en az bir sözlü sınav puanının verilmesi esastır. Haftalık ders saatine ve dersin özelliğine göre; ders saati sayısı üç ve daha fazla olan dersler için üçten, bir ve iki saat olan dersler için ikiden fazla sözlü puanı verilemez. Zümre Öğretmenler Kurulunda sözlü sınav sayısı belirlenir. Sözlü puanı, öğrencilerin sosyal etkinliklerdeki çalışmaları, derse hazırlıkları, ders içindeki etkinlikleri ve dersle ilgili araştırma ve proje çalışmaları değerlendirilerek verilir. Sözlü puanı verilen öğrenciye sonuç anında bildirilir. Sözlü sınav için başlı başına bir ders saati ayrılmaz.

İstediğime istediğim notu veririm, sınıfın patronu öğretmendir. Okul müdürünü geç MEB bakanı gelse sana istemediğin notu verdiremez. Ben yine de fazla fazla sözlü notu veriyorum o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.