Şimdi Ara

Coffeetropic Cuba Kahvesi 115.43 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da günün fırsatı çıkmış Coffeetropic Terra Single Origin Cuba-Serrano Lavado 1 kg 115,43 tl
    Çok nadir bulunan pahalı kahvelerden bu fiyatta cuba kahvesini yanıyor olarak değerlendirebiliriz.
    www.hepsiburada.com
    Coffeetropic Terra Single Origin Cuba-Serrano Lavado 1 kg Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/coffeetropic-terra-single-origin-cuba-serrano-lavado-1-kg-p-HBV00000G08V5

• Sanalbaharat’ın bilmem nereden gelen kahvelerini 40 tl diye gösteriyorsunuz. Tabi ölücü kaynayan forumdan başka tür yorumlar beklenemezdi.

Nitelikli kahve satan kavurucularda bul bakalım belli bir kalitede çekirdek kilosu 40 liraya. En ucuz 130-140 tl gibi rakamlara bulabilirsiniz.

Bu indirimdeki kahveyi de almıştım, kötü bir kahve değil. Nescafe ikisi bir arada takılan tayfa tabi kilosu 120 liralık kahveye laf eder. Sanalbaharat kahvesi de demeyin, 3. nesil kahve demleyen hiçbir kimse sanalbaharat kahveleri tüketmez, o kahvelerin ancak sütle gideri var. Sade demlediğinde gayet düz, herhangi bir tadım notası falan olmayan kahveler.
  • Niyazi abi hayırlı işler.

Ne oldu hayırdır ? Mallar elinde mi kaldı yok sa SKT mi geldi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu markadan aldım, kahvesi 50 lira bile etmez. SKT'leri çok yakın , 40 liraya satarsa anca alınabilir.
  • 1 kg kahveyi 40 liraya bulursunuz aynen, saçma sapan yorumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

1 kg kahveyi 40 liraya bulursunuz aynen, saçma sapan yorumlar.

Bulunabilirliği var ezbere konuşmayın lütfen. Kalitesi, aroma ve kreması nasıldır bilemem ama var.

• kilincarslan91 kullanıcısına yanıt
    sanalbaharat kraldır ya al geç aynen.
  • sanalbaharattan orta kavrulmuş, gövdeli kahve öneriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Aynen, saçma sapan bir yorum! Sanalbaharat'tan 40 liraya Etiyopya Sidamo alabilirsiniz. Ayrıca taptaze, yeni kavurup gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

sanalbaharattan orta kavrulmuş, gövdeli kahve öneriniz var mı?
    Ben Santos Fine Cup alıyorum hocam. Ofiste de filtre kahve yapıyoruz. Birkaç tür kahve denedim, filtrede de güzel oluyor.
  • quote:

1 kg kahveyi 40 liraya bulursunuz aynen, saçma sapan yorumlar.
    Siz de bu tükkana ortak mısınız? Bu fiyata iyi diyenin kesin bu işten çıkarı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Siz de bu tükkana ortak mısınız? Bu fiyata iyi diyenin kesin bu işten çıkarı vardır.

Alıntıları Göster
    Sanalbaharat’ın bilmem nereden gelen kahvelerini 40 tl diye gösteriyorsunuz. Tabi ölücü kaynayan forumdan başka tür yorumlar beklenemezdi.

Nitelikli kahve satan kavurucularda bul bakalım belli bir kalitede çekirdek kilosu 40 liraya. En ucuz 130-140 tl gibi rakamlara bulabilirsiniz.

Bu indirimdeki kahveyi de almıştım, kötü bir kahve değil. Nescafe ikisi bir arada takılan tayfa tabi kilosu 120 liralık kahveye laf eder. Sanalbaharat kahvesi de demeyin, 3. nesil kahve demleyen hiçbir kimse sanalbaharat kahveleri tüketmez, o kahvelerin ancak sütle gideri var. Sade demlediğinde gayet düz, herhangi bir tadım notası falan olmayan kahveler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 5 Temmuz 2019; 21:39:23 >

• quote:

Sanalbaharat’ın bilmem nereden gelen kahvelerini 40 tl diye gösteriyorsunuz. Tabi ölücü kaynayan forumdan başka tür yorumlar beklenemezdi.

Alıntıları Göster
    ya ilerleyin biraz ya ilerleyin.

neskafe falan demişsin, 600 euroluk kahve makinesi olan birisiyle yazışıyorsun yiğidim.

Avrupada 10 euroya en king kahveyi alıyorsun, sonra gelmiş buraya reklam kokan hareketleri destekliyorsun. Bırakın bu işleri yahu, enayimiyiz biz?

Stabil güzel kahve arayan METRO markete gider envayi çeşit kahveyi yarı fiyatına alır, yok küba kahvesiymiş bilmem neymiş gerek yok.

Amma reklam yaptınız, çıkarı olmayan adam bu kahveyi övmez, övemez. Kampanyaymış, geçin bunları. Hayvan terli , millet akıllı. Eşşek gibi çalışıyor milletimiz 100 lira kazanmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

ya ilerleyin biraz ya ilerleyin.

neskafe falan demişsin, 600 euroluk kahve makinesi olan birisiyle yazışıyorsun yiğidim.

Avrupada 10 euroya en king kahveyi alıyorsun, sonra gelmiş buraya reklam kokan hareketleri destekliyorsun. Bırakın bu işleri yahu, enayimiyiz biz?

Stabil güzel kahve arayan METRO markete gider envayi çeşit kahveyi yarı fiyatına alır, yok küba kahvesiymiş bilmem neymiş gerek yok.

Amma reklam yaptınız, çıkarı olmayan adam bu kahveyi övmez, övemez. Kampanyaymış, geçin bunları. Hayvan terli , millet akıllı. Eşşek gibi çalışıyor milletimiz 100 lira kazanmak için.

Alıntıları Göster
    Metro’dan kahve alıyorsan 3000 Euroluk kahve makinen olsa ne yazar.

Benim bu firma ile ne işim olabilir, kahve çeşitliği az, buradan çok iyi firmalar var memlekette. İtirazım adamlara sanalbaharat muamelesi çekmeniz. Sanalbaharat zaten 1 kg satış yapıyor, adamların asıl olayı baharat. Onların getirdiği kahvelerle gelip bunları kıyaslıyorsunuz.

Memlekette bir sürü 3. nesil kahve kavuran kavurma evleri var. Petra, coffee deparment, montag, box coffee bunların hiçbirini bilmeyip metro markette satılan kahveleri savunmak da ayrı bir komik.

Dünyada kilosu 300-400 Euro’ya kahveler bile var, bunlar bildiğin enayi o zaman Metro’nun kahveleri varken gidip o kadar para bayılıyorlar kahveye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 5 Temmuz 2019; 23:2:4 >

• Fiyat makul olmayabilir ancak Metroda satılan kahveyle bu kahveyi karşılaştırmak gerçekten abes olur. N11 deki yorumları okursaniz taze olarak kavrulup gönderildiği yazıyor. Çiğ kahvenin saklama süresi de yeteri kadar uzundur. Durum boyleyse metro daki uzun süre bekleyen kahvelerden çok daha taze kahve icebilirsiniz

• Kimseye onermiyorum 15 barlik basincli makinada bile su elde ettim ayrica kahve sicakken bi halta benzemiyor ama sogudugunda eksimi eksi bir tad geliyor neymis kahvenin notasiymis eksilik meyveden geliyormus nedense bu notalar baharat cikolatamsi olan notalar sicakken hic gelmiyor kimseye onermiyorum almayin 3.dalga kahveci diye yayildilar sadece kelimenin cafcafli kismiyla is yapmaya calisiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • küba kahvesi sert bir kahvedir toprağından ötürü. espresso çekimi için uygundur bu yüzden. 100 küsür lira edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. 1 kg kahveye 100 lira falan verilmez. avrupa'da organik kahveleri bile kilo bazında maksimum 10-12 euroya satıyorlar. orta sınıf kahvelerin fiyatları ise çok komik rakamlar.

ayrıca bu satıcıdan denemek için bir sipariş verdim, 3 gün boyunca kargolamadılar. iptal talep ettim, onu da 3 gün sonra onayladılar. işlerini severek yapan bir işletme olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 6 Temmuz 2019; 13:13:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood

Ben Santos Fine Cup alıyorum hocam. Ofiste de filtre kahve yapıyoruz. Birkaç tür kahve denedim, filtrede de güzel oluyor.

Alıntıları Göster
    Alacağım da tchibo kullanıyordum nasıl içebilir miyim sizce
  • Arkadaşlar fiyat gayet iyi gidip brezilya/santosla falan kıyaslıyorsunuz heralde bu kahveyi. Gerçekten değerli ve güzel bir kahve bu fiyata da çok uygun hemen sipariş verdim.

• Avese kullanıcısına yanıt
    Tchibodan kesinlikle daha iyi ama damak zevki farklı bir olay tabi.

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    100 liranın altında kahve varda biz mi bilmiyoruz? Tchibo gibi yerlerde bile kahve 110-120 lira arası seyrediyor kahveler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.