Bildirim
CoDWaW Zombi Mod Hamachi Ağı [En yeni ağlardan Full değil!]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
dolmuş :) _____________________________ [Audio Technica AD900-Razer Goliathus-Logitech MX Revo]Ps3-Xbox 360-Z5500-Sony 40W4000 / Ex:Toshiba A200-1AH / Sony Vaio F11S1E
Pentax K-r 18-55 50-200
PSN: onnossadida -
ağ adı: zombiavı
ağ şifresi: 123
ağ boştur isteyen hemen ekleyebilir.._____________________________ fatihbeyhan -
zombievil
123
2 gunde bir temizlik yaparım
aksamlari online olan oyuncular gelsin
7 ile 12 arası_____________________________ -
arklar ben premium aldım 50 kişi olabilioruz
. Doluşunnnnnnnn
SüperZombi
123

_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
-
40-45 kişilik hiçbir zaman full olmayan premiumlu bir ağ isteyen gelsin. Açık olduğum sürece oyun vardır!
hunters.cod5
123
Herkesi beklerim!_____________________________ 
-
ağ adı: COD5 NAZI
şifre: 123
yeni açılmıştır full değildir._____________________________ -
alla alla Hamachiden de cod oynanabiliyo mu yoksa cod5 özelliği mi ( hani Landan filan single ı oynabiliyorsun) ? _____________________________ -
Sadece cod5 single'dan lan desteğiyle oynanılıyor. _____________________________ 
-
zombie ağıdır sürekli online kontrol yapılacaktır
AĞ PREMIUM DUR....
ağ adı:4KİŞİ
şifre:123
..._____________________________ -
Ağ Adı: zombi 99
Şifre: 123
Herkezi BekLeriz Call OF Duty World At War Zombie Hamachi Server..._____________________________ -
CoDWaWNazi
şifre 123
doluşun : )_____________________________ -
Eski ağımız cod5nazizmani full dolu ve offline olmuş ve bende pc ye format atmıstım nasıl odlu bilmiyom ama ağın kontrolü benden gitti bu yuzden yeni ağlarımız açıldı Hamachi ver. 1.0.1.5 olmalı
cod5naziciler
cod5naziciler1
cod5naziciler2
cod5naziciler3
cod5naziciler4
cod5naziciler5
cod5naziciler6
cod5naziciler7
cod5naziciler8
cod5naziciler9
cod5naziciler10
cod5naziciler11
cod5naziciler12
cod5naziciler13
Hepsinin şifresi:123
HER TÜRLÜ DESTEK YARDIM LANFİX FELAN AĞ İÇİNDEN TEĞMİN EDİLİR HERKEZİ BEKLİYORUZ.
Byler bazıları bulamıyor lanfixleri şimdi burada tüm lanfixleri veriorum
http://www.multiupload.com/HVI1UW5AT2
Ve ayrı olarak hepsini indirmek istemeyenler için özel olarak 1.7 lanfixi upload ettim buyrun link
http://www.multiupload.com/G9QZHAGE65_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı