Şimdi Ara

Codegen NOVATAB 10.1'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
30.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tablet root ve rom atmayı düşünürüm fakat nasıl yapılacağı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • tabletin dokunmatiği hassas iyi gözüküyor bu kadar beklemiyordum işlemcisi ve rami iyi gerçekten iş görür hızlı bir makine
    ama gelgelelim ki ekran çok kötü hep aynı açıdan bakmak gerekiyor. kullandıktan sonra IPS almaya karar verdim. ekran çok büyük mesela ekranın ortasına bakıyorsun görüntü iyiyken açıyı değiştirmeden ekranın başka yerine baktığın zaman ekran parlıyor gece kullandığım halde böyleydi sabah daha kötü bir ekran var. ekranın tamamını kesinlikle göremiyorsun devamlı parlıyor.

    ayrıca ekran çok parlak çalışmanın imkanı yok arkada devamlı kendini görüyorsun ayna olarak çok etkili :)) menüde dolaşırken, oyun oynarken, bir yazı okurken devamlı arka planda kendini görüyorsun ekran devamlı parlama yapıyor.

    2 tane kamera koymuşlar tablete arka kamerayı kullandım hiç iyi değil kör insan karakalem çalışsa daha güzel yapar resimi. fotoğrafla işim olmadığı için ilgilenmemiştim.


    ben aldım 6 saat kullandım hızı kalitesi çok iyi ama kullanışlı olmadığı için iade etmek zorunda kaldım. artık ıps ekranlı bir tablet arıyorum bence boşa almayın zaman kaybı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman7816 -- 5 Aralık 2014; 10:58:22 >




  • kime göre acaba kötu pasif kullanıcıyamı yoksa profesyonel göremi yardımcı olursanız onagöre almak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bastaklı18 -- 6 Aralık 2014; 2:54:54 >
  • kullanıcı pasifte olsa profesyonelde olsa ekran yüzünden kullanılmıyor. açıyı oraya göre ayarlasan kenarları göremiyorsun yani diyeceğim ekranın tamamını bir bütün olarak göremiyorsun ekranın üstüne bakacaksan açıyı ona göre ayarlayacaksın. ortaqsına bakacaksan açıyı ona göre altına bakacaksan ona göre ayarlayacaksın

    tablet işlemcisi ve ramı çok kaliteli alet uçuyor ona diyecek birşeyim yok. ama ekran iyi olmadığı için neye yarar. kamerayla işim olmadığı için ilgilenmiyorum ama çok kötü.

    ben tableti e kitap okumak için oyun oynamak için ve internete girmek için alacağım yani bilgisayarda yaptığım çoğu işi tablette yapmak için alacağım ister amatör ister profesyonel deyin


    3 ay İpad kullandım 1 ay samsung tab 3 kullandım kendime şuan samsung tab 4 almayı düşünüyorum
  • Üründe 1 gün içinde power düğmesinde sıkıntı oldu ve iade ettik kabul etmediler, kasko firması aracılığıyla tamiri önerdiler.
    Açıkcası malzeme kalitesi çok kötüymüş alacak arkadaşlara; tavsiye etmiyorum..
  • Quantum 101 modelini 4 aydır kullanıyorum gayet güzel ürün..Ama Codegen servisi hakkında olumlu şeyler söyleyemiyeceğim bir ara eşim tabletde yanlışbir şeyler yapınca formatlamak zorunda kaldım rom ile ilgilisıkıntı yaşadığımda teknik desteği aradım saçma sapan şeyler söylediler ben onlardan daha bilgiliymişim onu anladım:) neticede eski haline döndürdüm cihazı ben çok beğendim..Servis sıkıntısı yaşamak istemeyen appleveya samsung ürünlerine baksın ama tablete 1000 tl vermeye değmez bence :) neticede bunların hepsi ya bozulmaya yada demode olmaya mahkum cihazlar..
  • Merhaba, geçen çarşamba Siparişi int. üzerinden verdim ve cuma günü elime ulaştı.8 saat şarjdan sonra açma kapama tuşu ile biraz cebelleşerek açabildim.Sonrasında uygulamalar ve oyunları kontrol etmek istedim.İçinde gelen yarış oyununu oynarken 8.bit oyunlardaki çızırtılı sesle aynı anda ekranda çizgi çizgi görüntü ,flaşör gibi artıp azalan renkler oldu ,kapatmak mümkün olmadığı için reset ettim. ama tekrar tekrar aynı hatayı verdi. Bu yüzden koşulsuz iade oldugundan sebebi de belirtrek bu gün kargoya verdim. Merak ettiğim bana mı böyle denk geldi ,aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var mı? Cevaplıan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    ( Çalıştığı süre içinde Ekran arkadaşların belirttiği gibi biraz sorunlu ,hız iyi ve wifi modem'e yakın olmakta fayda var.)
  • cihz nasıl kullananlar sorun yaşıyorlarmı acaba
  • cihazı kullanan arkadaşlar, wifi kalitesini ve tablet performansı hakkında YENİ bilgiler verirse sevinirim..

    + apk olarak vhatsapp kurup kullanan varmı ?
  • kimseden ses yok
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    kardeşim tableti kesinlikle tavsiye etmiyorum.Tablet bana root atılmış olarak geldi kasmalar başladı.trafik racer kalibrasyon ettiğim halde 5 para etmez bi kalibrosyonu var 2 gb ram olmasına bakmayın tablet her türlü kasıyor düzgün bi tablet markası almanı tavsiye ederim
    HAYIRLI GÜNLER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n ekrem

    kardeşim tableti kesinlikle tavsiye etmiyorum.Tablet bana root atılmış olarak geldi kasmalar başladı.trafik racer kalibrasyon ettiğim halde 5 para etmez bi kalibrosyonu var 2 gb ram olmasına bakmayın tablet her türlü kasıyor düzgün bi tablet markası almanı tavsiye ederim
    HAYIRLI GÜNLER

    vazgectim zaten hocam.
  • ürünü alalı bir ay kadar oldu.n11 com dan aldım. geldiği günden beri şarj yeri tam tutmuyordu sonradan hiç şarj etmez oldu.bende servisi Trio Bilgisayar'ı arayıp durumu anlattım müşteri hizmetlerindeki bayan 3-4 tane kargo firması saydı bunlarla gönderin dedi.bende saydığı firmaların biriyle gönderdim Erzurum dan İstanbul'a.2 gün sonra arayıp ürün elinize geçtimi diye sordum. hayır ürün gelmedi siz kargo ücretini ödeyip gönderdiniz değilmi? diye sordu.bende hayır garantili ürün sizin ödemeniz gerekmiyormu diye sorduğumda hayır bizim hiç bir kargo firmasıyla anlaşmamız yok siz ödeyeceksiniz dedi.daha sonra kargo arayıp karşı tarafın ürünü teslim almadığını 25 tl ödemesi olduğunu söyledi.bende gidip ödedim.25-30 tl de dönüşü ödesem 50-55 tl.bir kaç kez arıza yaparsa kargo ücreti ürünün ücretini geçecek.bazende parça parası istiyorlarmış.şikayet varda okudum.ürünü alacak olanlar bunları iyi hesaplasınlar.ben şimdi nereye müracaat edebilirim.




  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Codegen NOVATAB 10.1 tableti alalı yaklaşık 2 ay oldu ve sorunsuz kullanıyorum. Benim sorunum ise tableti pc ye tanıtamıyorum. Codegen müşteri hizmetlerini aradım ve oradan bana anlatılanları (cihaz şarjda iken iğne ile resetle ve codegen sayfasındaki videoda belirtilen leri yap ve verilenleri indir aç ve tanıt diyor) yaptım yinede tanıtamadım. Anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • gecmiş olsun arkadaşlar.

    ürünü almayıp, doğru karar verdiğim için bir kez daha sevindim.
  • Merhaba Arkadaşlar, ben Asus Zenfone 2'yi bekliyorum şu an,
    fakat malum biraz daha süre var satışa sunulmasına.
    Ben de o gelene kadar internette gezinmede ve kitap okumada ortalama şekilde işimi görecek uygun fiyatlı bir tablet almayı düşündüm. Zenfone 2 geldiğinde kullanmayacağım için fazla miktarda para dökmenin manası yok.
    Hızlıal.com'da Codegen Novatab 10.1'i gördüm,
    kağıt üzerinde özellikleri fiyatına göre tatmin edici geldi, kredi kartımda da 6-7 lira kadar bir puanım varmış.
    Toplamda 253 liraya gündüz sipariş verdim.
    Ekran konusunda haklısınız bir hayli düşük kalıyor, fakat dediğim gibi Zenfone 2 çıkana kadar sadece internet, film ve kitap okuma amaçlı kullanacağım.
    Artık aldık bir kere fakat sizce yeterli olur mu bunlar için?
    Şimdiden teşekkürler.
  • flaces4 F kullanıcısına yanıt
    blutooth malesef yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasbir

    Arkadaşlar iyi akşamlar. Codegen NOVATAB 10.1 tableti alalı yaklaşık 2 ay oldu ve sorunsuz kullanıyorum. Benim sorunum ise tableti pc ye tanıtamıyorum. Codegen müşteri hizmetlerini aradım ve oradan bana anlatılanları (cihaz şarjda iken iğne ile resetle ve codegen sayfasındaki videoda belirtilen leri yap ve verilenleri indir aç ve tanıt diyor) yaptım yinede tanıtamadım. Anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

    usb bağlantısını yaptığında tablette uyarı bildirimi geliyor. bildirimi açınca usb bağlantısı kuruldu, bağlantıyı aç gibi bi buton çıkıyodu. ona basınca bilgisayarda disk olarak görünüyor.
  • root atan var mı anlatabilir mi
  • Codegen Ultimix 88 kullanmıştım 2 sene.Çok memnundum.Ekran iyi değildi ancak hiçbirşeye engel olmadı.Sadece şarj yerinde sıkıntı oldu.Yuvarlak uçlu olunca ne yazık ki bozulmalar oluyor.O da zaten bi süre sonra düzeldi kendi kendine.Geçen ay iç ekranı kırıldı şaibeli şekilde.Nedenini bilmiyorum.Tamir ettirmeyeceğim.Yenisini alacağım.Codegen'den devam etmek istiyorum.Çok memnun kaldım çünkü.5-6 kere formatladığım halde herhangi bir sıkıntı olmadı. 1 sene sonra pil öldü.Bence normaldir.

    NovaTab almayı planlıyorum.Arkadaş fotoğrafları atmış.Hoşuma gitti.Yorumlar kafa karıştırıcı bu ürün hakkında.

    @technologieVues dostum son durum nedir ? Memnun musun ?

    Ve diğer bu ürüne sahip arkadaşlar yorum yapabilirler mi sakıncası olmazsa ?

    İyi günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireMan_09 -- 15 Şubat 2015; 19:46:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.