Şimdi Ara

Codegen Mx600 Power Supply 600w iyi mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem kısıtlı olduğu için mecburen bu PSU'yu aldım.Sistemde Athlon II X2 işlemci ve R7 265 var bu PSU sizce yeterli mi? sitesinde falan yeterince bilgi verilmemiş güç değerlerini bilmiyorum pek.İleride işlemciyi değiştirip 95W lık FX6300 takmayı planlıyorum bu bileşenler için yeterli olur mu sizce?

• Codegen psunun teknik bilgisi yok. Psunun yan tarafinda 12v cikislari onemli olan. Kac yaziyor kasayi acip bi bakman lazim.
    Dikkatimi ceken diger şey de sitesine girdim. Psunun icindeki fan golf topu tasarimli gorunuyordu. O tasarimda sadece high power uretim yapiyor cunku kendi patentleri diye biliyorum.
    Eger psunun icindeki fan golf topu tasarimliysa biyuk ihtimal hp uretimi ve kalite olarak bir cita yuksekte codegenin genel psularina gore.
    Kisaca ben olsam o psuya yine de sistemi emanet etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler.Benim de şüphelerim artmaya başladı çünkü cihazın 12V çıkışları hakkında hiç bir bilgi bulamadım.R7 265 üstüne FX6300 ekleyeceğim bu ikisini 8GB ram ile takviye ediyorum yeterli olacağını pek sanmıyorum ben de.Sanırım Xigmatek'in XCP-A600 X-Calibre modelini alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850w psu yeterli mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.