Şimdi Ara

CODEGEN M91S 16Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CODEGEN M91S 16Gb hakkında inceleme yada yorum bulamadım. Cube u30gt benzeri bir ürünmü.? En önemli kısım A10 işlemci hızı nedir. tek çekirdek midir?

Ürün sağalm bir kasa görüntüsü içeriyor. Alüminyum kasa kapağı ve ince bir tasarımı var. Dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi. Şu ana kadar ekran ile ilgili hiç bir sorun tespid etmedim. hatta oldukça kusursuz çalıştığını söyleyebilirim.

İşlemci A10 işlemci( cortex A8 mimaride olduğunu söylüyorla ancak Cortex A7 V1 olarak görünüyor antutu test yazılımlarında) anlayacağınız 1.2 Ghz desede 1 Ghz lik bir işlemci.
    Google hesabınız tabletinizi tanımadığı için uygulama yedeğini de almıyor
    Tek çekirdek işlemci
    Google marketten aynı anda sadece 1 uygulama indirebilirisniz.
    Goog
    Ekran kartı mali 400 fena sayılmaz.
    Ekran renk derinl,iği tatmin edici ama düşük. Örneğin facebook yazılımını n ortasında hesabınızı açacaksınız çevresind ehalka halka bir su damlası düşmüş gibi düşük kaliteli bir görüntü var
    İşlemci hızı yetersiz. Aslında Görece Kötü bir işlemcisi var. 1 Ghz dediğine inanmak zor. Angrybirds oynarken bile zorla giden toplar görüyorsunuz
    Ama lukyPacher ile google reklamları kapatırsanız biraz düzeliyor Ama pek çok oyunda reklamlar eski tip cihazlarda performans kaybına neden olur diye uyarıyor. Aynen CODEGEN M91s de olduğu gibi

ses gayet tatmin edici
    4000mA pili var 5-6 saat kullanabiliyorsunuz aralıksız
    Usb bağlantısı ile hemen hemen her türlü portatif hafıza ürününü bağlayabilir, bellek taşıyabilirsiniz. cak 1 Tb lik HDD yi tanımadı?
    Ürünün

+ (artı) Yönleri:

• fiyat
    • 16 Gb hafıza
    • süper Ekran dokunmatiği
    • 10 nokta ekran dokunmatiği
    • sağlam görünüm
    • ince tasarım
    • kalite hissi
    • Destek olsa müthiş olacağı izlenimi veren tatminkar donanım
    • Destek Olsa Destek olsa Destek olsa ..........
    • Klavye bağlanabiliyor
    • Vinn modemlerin tümünü tanıyor
    • usb cihazlar bağlanabiliyor
    • ...

- (eksi) Yönleri

• Söylenene göre Düşük hızlı işlemci (A10 işlemci cortex A8 mimarisi olsada eski tip bir işlemci banchmark larda genelde sondan ikinci)
    • Sıfır ithalatçı dökümanı (www.trioltd.com.tr )
    • Sıfır Ürün destek yazılımı
    • Güncellenemeyen android 4.0.3 yazılımı
    • Bellli olmayan bir marka ( evet codegen ama internette cihazın esamesi ,adı bile yok)
    • yanlış işlemci hızı ( heryede 1.2Ghz işlemci diyor ama 1ghz işlemci hızı var.)
    • yanlış ram duyurusu ( 1Gb ddr3 diyor ama 800mb ram mevcudu)
    • Düşük yükleme ROM alanı
      262 Mb lık uygulama yükleyebilirsiniz. Örneğin Asphalt6 HD yüklemek istiyorsunuz ancak Yetersiz bellek alanı. Lütfen eski proları silerek yer açınız uyarısı)
    • Memnuniyetsiz müşteri. Web sitelerinden yardım maili attım sikkate bile alan olmadı...
    • .....
    • ......

Başka kullanıcılar var ise onlarda paylaşsın deneyimlerini lütfen.
    SON OLARAK İNTRNETTE ÇİNDEN ALINAN TABLETLER YERİNE AYNI FİYATA TR garantili bir Tablet alabilirsiniz. Alın elde dursun. naıl lsa bir gün başka birileri sizin için iyi bir program yazarlar süzde yükler rahatlarsınzı
    ŞUNA İNANIYORUM. BU CİHAZIN YAZILIM PROBLEMİ VAR. DERHAL BİR GÜNCELLEME ÇIKARILMALI. MUTLAKA BU YAZILIMI GÜNCELLENMELİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkavruk -- 8 Eylül 2012; 1:49:33 >

• cevap için teşekkürler. Soru işaretlerini kaldıran bir yazı olmuş.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.