Şimdi Ara

codegen hdd player 160 gb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar golddan aldıgım codegen 160 gb hdd player ı pc ye taktıgımda donanım algılanıyor fakat bilgisayarımda sürücü olarak göremiyorum.
    xp de bilgisayarımdan donanımı görebiliyorum sorunsuz diyor.
    vistada da disk yönetiminde gösteriyor fakat sadece özellikler gözüküyo xp deki ile aynı
    golda götürdüm fat 32 ile biçimlendirdik bu sürücü hamdı denildi eve getirdim taktım acmıyo ne bnm pcde ne kardeşimin nede 2 dayımın pc sinde hiçbir işlemde yapamıyorum.
    CompuApps SwissKnife V3 programını denetim görüyo ama read/write error diyor tıklayınca gösteriyor açmıyor
    hdd den bıktım valla içinde cıkan yazıda tak kullan diyor. ham fln bahsetmiyor.bide götürdüm fat 32 ile biçimlendirdik hamdı diyo şimdide tanıyo sürücü olarak görmüyor. kutusu herşeyi mevcut iade mi etmeliyim iade alırlarmı yada düzeltseler sonra sorun cıkarmı ne yapabilirim.?

• Bilgisayarım kısayolunda çift tıkladığınız zaman açabiliyor musunuz? XP de disk yönetiminde görünüyor muİ? Görünüyor ise dosya sistemi ne olrak gösteriliyor?
  • bilgisayarımdan göremiyorum disk yönetiminden sadece iki barçaya bölünmüş olan sabit disklerimi görebiliyorum cıkarılabilir depolama biriminden de göremiyorum aygıt yöneticisinde sorun yok diyo
    ürünü golda iade edebilme sansım var sanırım c.tesi aldım. kutu ve parcaları mevcut benim harddiskte tuttugum veriler yazılımlar kodlar önemli veriler oldugu için kaybolmaması taktıgım zaman erişebilmem cok önemli arkadaslar daha iyi bilir iade alırlar mı? alırlarsa wd kaliteli diyorlar hemde estetik bakımdan iyi diyorlar sizce ne yapmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum.

• Disk yönetimi: bilgisayarım sağ tık/yönet/disk yönetimi.

Buranın ekran görüntüsünü yollarsanız daha net bir yorumda bulunulabilir.

Bu arada iade edebilirsiniz tabiki..
  • cevaplarınız için teşekkür ederim şu anda ürünü kutusuna koyuyorum ekran capslarıda aşagıda görüldügü gibidir.

• Evet, disk yönetiminde görünmüyor. Kutuyu güzelce kapatın.
    İade almayız derlerse, valilikdeki sanayi ticaret il müdürlüğüne gidip olayı kısaca özetleyebilir, yardım alabilirsiniz.
  • kutuyu kapattım sabah aldım akşam işten cıktıktan sonra ugradım müşteri hizmetlerinde anlattım sorunu iade etmek istedigimi belirttim kabul ettiler iade ettim ve yerine WD 250GB 5400RPM 2MB EXT. PASSPORT SİYAH aldım 166 ytl ye hem cok sık sadece calısırken usb baglantı şekli ledli ısıklandırılmış bir şekilde ısı olarak codegenden daha iyi daha az ısınıyor.hiç sorun cıkarmadı hafif sadece tasıma için kılıfı yok onuda bir yerlerden bulurum su anda sorunsuz kullanıyorum usb veri gönderirken cok iyi memnun kaldım.

usb diski yerel disk olarak gösteriliyor sanırım işletim sistemi yükleyip kullanma avantajımızda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah_elektronik -- 7 Temmuz 2008; 23:36:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.