Şimdi Ara

Codegen Dream 101 tablet alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
15.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neyi kurcalıyıp duruyorsunuz anlamadım. ben aldım rica ettim deneyim diye evde , sonra götürdüm iade ettim.

o kadar istiyorsanız alın kaç gündür aynı mesajlar dönüp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

neyi kurcalıyıp duruyorsunuz anlamadım. ben aldım rica ettim deneyim diye evde , sonra götürdüm iade ettim.

Burda hem tableti hemde şok marketlerin iade prosedürünü anlamaya çalışıyoruz.
    Diyelim ki aldım tableti gittim eve denedim, tablet kablosuz ağ görmüyor.
    İade etmek istediğimizde elimizde kalmasın cihaz. Şok market diyorki elinde kalır.
    Sen de diyorsun ki, rica ettim deneyim diye evde, sonra götürdüm iade ettim.
    Sen bilgini paylaştın teşekkür ettik. Eyvallah. Bunda kızacak birşey yok.
    "sikayetvar.com" da şokun iade işlemleri ile ilgili şikayetler var.
    Bizde onlardan biri olmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sondunya

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

neyi kurcalıyıp duruyorsunuz anlamadım. ben aldım rica ettim deneyim diye evde , sonra götürdüm iade ettim.

Burda hem tableti hemde şok marketlerin iade prosedürünü anlamaya çalışıyoruz.
    Diyelim ki aldım tableti gittim eve denedim, tablet kablosuz ağ görmüyor.
    İade etmek istediğimizde elimizde kalmasın cihaz. Şok market diyorki elinde kalır.
    Sen de diyorsun ki, rica ettim deneyim diye evde, sonra götürdüm iade ettim.
    Sen bilgini paylaştın teşekkür ettik. Eyvallah. Bunda kızacak birşey yok.
    "sikayetvar.com" da şokun iade işlemleri ile ilgili şikayetler var.
    Bizde onlardan biri olmayalım.

Olursunuz almazlar, şok geri almaz. Ben tabletin parasını ödemedim, evim marketin dibinde zaten 2dk denedim geri getirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akşamdan beri birkaç test yaptım. Ekran görüntülerini aldım. Konuyu uzatmanın anlamı yok ama merak eden olursa en azından bir fikir edinebilir düşüncesindeyim.
     Codegen Dream 101 tablet alınır mı? Codegen Dream 101 tablet alınır mı? Codegen Dream 101 tablet alınır mı? Codegen Dream 101 tablet alınır mı? Codegen Dream 101 tablet alınır mı?

• Arkadaşlar ben Tek bişey soracam ekran görüntüsü nasıl Yani ekranın görüntü Kalitesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@Y@27 -- 6 Kasım 2013; 16:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@Y@27

Arkadaşlar ben Tek bişey soracam ekran görüntüsü nasıl Yani ekranın görüntü Kalitesi ?

Dün akşamdan beri ne cevap yazacağımı düşünüyorum ama hala bulamadım. Kısacası ben beğenmedim. Anlayan birisi tableti görüpte değerlendirse iyi olur. Tableti yan tutup sağdan ve soldan bakinca görüntü bozulmuyor ama alttan ve üstten bakinca renkler değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyup1981 kullanıcısına yanıt
    Eyup kardeşim ilgin için tşkrller dün ürünü aldım evet ıcs ekran deil ama idare eder hızı felan da idal seviye 269 tlye ancak bu kadar olur zaten :)
  • http://www.n11.com/codegendream999tabletdebombakampanyayeninesilrk3168dual-coreciftcekirdek-islemcili-P16533724?cid=601003_API_Codegen_iPad-ve-Tabletler&gclid=CP3ixb6AnLsCFchY3godK3kAog

bu sitede yapımcının kendisi, aynı ürünü 190 tlye satıyor. almayı düşünen varsa haber vereyim istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekremce E kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben bu tabletten aldım ve şuan kullanmaktayım. wifi gayet iyi, iki blok ötemdeki dairede bulunan modeme bağlantı sağladığımda film izlesem dahi kopma olmuyor. ekran kartı fena değil 30 fps özelliğe ve 2 ghz hıza kadar çıkabilen bir çekirdeğe sahip ayrıca. ayrıca 3g modem ile sorunsuz bağlantı kurabiliyorum. turkcell kullanıcılarına huawei e176g önerimdir. ayrıca kablosuz tv bağlantı özelliği bu fiyata alabileceğin tabletlerden onu ayıran ayrı bir özelliğidir. sd kart 32 gb test ettim ve sorunsuz çalıştığını gördüm. Bazı arkadaşlar göz yorucu olduğunu yazmışlar, bu konuda ise eminim ortama göre parlaklığı ayarlamadıklarını düşünüyorum. çünkü fabrikasyon ayarlarda bunu bütün tabletler yapıyor. alan hayrını görsün:) @ekremce
  • ftmkpln kullanıcısına yanıt
    aynısı değil arkadaşım ürünü inceledim ve senin dediğin bağlantıdaki ürünü 139 tl'ye başka sitelerden buldum. senin dediğin model 9 inc ve ekran kartı 20 fps 3g modem uyumu nasıl onu bilmiyorum.
  • Lütfen yardım edin bu bnm için çok önemli alacağım düşünüyorum 3 günüm var ama şöyle ekan plastikmi cammı lütfen bi bakın
  • arkadaşlar bu tableti bu sabah aldım akşam elime geçti hepsiburadadan hızlı kargo ile aldım bir an önce kullanmaya başlayayım diye. Fakat ürün geldi ambajalından çıkardım tablet açılmıyor güç düğmesine basmam yada basılı tutup çekmem bir şey farketmiyor şarjı yoktur diye şarja koyup denedim aynı sorun devam ediyor. bozuk ürün yollamışlar sanırım. Hepsiburadaya iade bildiriminde bulundum sistemlerinde uyarı yazıyordu arızalı ürünler servislerine gönderilecek diye. Para iadesi yada 0 ürün istiyorum dedim hafta sonu olduğu için dönüş olmadı. Acaba yanlış birşeymi yapıyorum tabletin açılmasını nasıl sağlyabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.